I can't do this... *Part 13*


Dupa multe intamplari mai putin placute care m-au pus oarecum la pamant in ultimele cateva zile,am reusit  in sfarsit sa scriu si parte a 13-a a povestii "Cristian and Alex story" . As vrea sa dedic aceasta scriere, impreuna cu toate celelalte 12 parti tatalui meu care din pacate nu mai e langa mine, dar care stiu ca ma vegheaza de undeva de sus. Dumnezeu sa-l ierte.
Te iubesc, tata, si mereu mereu vei fi in inima mea!

Aceasta parte as vrea sa o mai dedic si iubitului meu si prietenilor care au fost alaturi de mine : Costin, Bogdan, Alex si T.G.. Daca am uitat pe cineva imi cer scuze. Va multumesc tuturor !


Inainte de a citi partea a 13-a nu uita sa citesti celelalte 12 parti daca nu le-ai citit deja :





Partea 1
Partea 2
Partea 3
Partea 4
Partea 5
Partea 6
Partea 7
Partea 8
Partea 9
Partea 10
Partea 11
Partea 12

Spor la citit si astept pareri :) astept comentariile voastre !


A durat mult,foarte mult pana cand si-a departat buzele de ale mele  . Si-a deschis brusc ochii si m-a privit fericit. Era o privire plapabila,fericirea lui  umplea aerul rece al iernii. Mi-a zambit intr-un mod total diferit de cum o facuse pana acum, dintr-o data parea schimbat de cum il cunosteam, disparuse de pe chipul lui tristetea aceea permanenta si nesiguranta pe care le vazusem de atatea ori. Am incercat sa spun ceva, dar cuvintele mi s-au oprit in gat. Daca ii spulberam  fericirea atat de inocenta? Mi-am inchis ochii temator, nu stiam cum sa ma simt, nu aveam idée ce trebuia sa fac, de fapt, ce facusem?! M-am uitat din nou in ochii lui si pentru o clipa am simtit ca el stie ce se intampla cu mine, stie ce e in sufletul meu, stie ce temeri am si ma intelege perfect. Parea sa spuna: “am trecut si eu prin asta, stiu ca e infricosator, dar asa e la inceput, asa e intotdeauna noul, nu te speria,  incearca sa gandesti cu sufletul si totul va fi bine”.
Oare asa avea sa fie?! Ce facusem? Ce eram? Pentru un moment imi trecu prin minte reactia parintilor mei. Ce ar fi spus ei? Cum ar fi reactionat daca m-ar fi vazut aici, cu Cristian, sarutandu-ma. Nu avea cum sa fie bine, oricat de mult incerca  el sa ma convinga ca era in regula. M-am intristat la gandul acesta. Tocmai facusem o greseala.
Si brusc totul se lumina asemenea unei zile orbitoare de vara. Aceasta apropiere de Cristian nu era intamplatoare, toate lucrurile, toate acele sentimente pe care le aveam in prezenta lui, toate acele nopti in care nu dormisem gandindu-ma la ce se intampla intre mine si el erau doar din cauza acestei atractii care ne adusese in acest punct. De ce nu imi dadusem seama mai devreme de toate aceste lucruri, de ce nu incercasem sa  tai de la radacina acest rau care se nascuse  in inima mea? O relatie ca asta nu putea rezista, dar nu, nici macar de atat nu putea fi vorba, cum as fi putut sa am o relatie cu Cristian, cum? Ar fi fost impotriva legilor naturii, tot ce stiam pana in acel moment se rezuma la masculin si feminin, nu la masculin si …masculin.
Cristian continua sa se uite la mine, si avea aceeasi fericire prosteasca pe chip incat imi era mila de el, oare credea ca avea sa fie mai mult? Dar simteam ca vreau mai mult, desi incercam sa infranez aceasta dorinta, simteam ca trebuie sa fie mai mult, simteam ceva unic pentru acest baiat, simteam ca fara el nu pot sa stau, ca fara el nu as mai fi eu. O lupta se dadea in interiorul meu, asta era sigur, o lupta la care participam parca neputincios, nu puteam sa fac nimic, toate trairile acestea contradictorii ma copleseau. Singurul pilon de care puteam sa ma prind acum, parea Cristian, chipul lui atat de implinit cu trasaturi barbatesti atat de bine pronuntate aparute parca din senin. Ma simteam atras de el intr-un mod unic. Ma tinea strans langa el, trupul lui fiind peste al meu. Nu puteam sa ii simt pielea, dar ii simteam caldura corpului. Radia intr-un mod special. S-a apropiat si m-a mai sarutat o data scurt. Am ramas insa impasibil la acest gest , buzele lui parca nu mai avusera acelasi impact, desi pentru un moment am tresarit la acest al doilea contact. Incercam sa imi infranez dorintele, cumva trebuia sa reusesc…cred.
-Alex, esti frumos! Linistea din jur se sparse cu aceste simple cuvinte. Si-a ridicat un pic capul si m-a pupat pe frunte.
In sinea mea am zambit de acest gest, atat matern dar totodata atat de sincer. M-am  inmuiat sub vorbele lui, stiam ca nu trebuie, dar asta simteam. Una imi spunea ratiunea si una imi dicta sufletul sa fac. Cautasem fericirea o viata intrega in diferite lucruri, in scoala, in familie, in prieteni, in muzica, in orice lucru si niciodata nu  simtisem ce imi oferea Cristian in aceste moment. Visasem sa ating asa un apogeu. M-am uitat intrigat la el, dar el parea sa nu mai vada nimic, era imbatat in fericire. Eram invidios, eu nu am puteam simti atat de profund asta, eu nu eram asa, simteam ca nu ar fi fost corect sa incerc sa ating acea bucurie atat de copilareasca, nu aveam dreptul la ea pentru ca se opunea tuturor tiparelor societatiii. Ce facusem noi nu era in regula, dar cu toate acestea, el era impacat cu asta, profita de gestul nostru  prostesc. Vroiam si eu sa nu imi pese, dar cu toate acestea gandirea pe care o aveam ma impiedica sa o fac.
M-a mai sarutat o data, de data aceasta mai pasional, buzele lui se apasau brutal peste ale mele. Mi-am intredeschis gura dandu-ma batut. Si-a dat seama si a profitat de aceasta slabiciune a mea. A inceput sa isi miste limba intr-un ritm ametitor, gustandu-ne reciproc cu din ce in ce mai multa pofta. In momente ca acestea nu mai conta ce e bine si ce e rau. Mi-am alungat din minte acest gand, ce traiam eu era mult prea deosebit, eram speciali, eram altfel fata de ceilalti. Acest gand m-a facut sa tresar si totodata m-a umplut de o multumire ciudata. Nu eram ca si ceilalti, noi aveam ceva deosebit, nu stiu exact ce, dar se intampla. Mi-am inchis ochii si m-am lasat purtat de acel val de pasiune.Timpul inlemnise in jurul nostru, corpurile noastre traiau placerea de a se domina reciproc. S-a indepartat un pic si m-a privit din nou. Era atat de placut sa ma uit la el, dar si mai mult imi plcaea sa il sarut, asa ca mi-am ridicat capul atingandu-I suav buzele. Mi-a raspuns in acelasi mod si am continuat asa pentru mai bine de o ora, dupa care ne-am ridicat si am pornit spre casa fericiti.
Sub acel val de pasiune nimic nu mai parea gresit, eram imbatat de fericire si eram impacat cu mine, asa trebuia sa se intample, cel putin pentru moment aveam sa alung toate gandurile si grijile mele . Am intrat tacuti in camera de zi ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Ceilalti s-au uitat la noi dupa care au revenit la discutia lor. Ne-am asezat pe canapeaua de langa fereastra , foarte aproape unul de altul. Printii si bunicii discutau despre diverse probleme sociale sau politice, sau alte lucruri marunte asupra carora nu am puteam concentra in acel moment. Mi-am strecurat bratul pe langa mine si am tras cu cealalta mana o perna intre mine si Cristian. El mi-a observat gestul si si-a strecurat mana langa a mea.  M-a luat de mana si am simtit fiori in stomac. Nu aveam idée unde va duce aceasta situatie, dar nu ma mai preocupam cu asemenea intrebari, tot ce vroiam era sa fiu cu el, singuri, undeva unde sa ne putem bucura de aceasta noua parte a relatiei noastre. M-am intors spre Cristian si el mi-a zambit multumit. Oare se gandea la acelasi lucru? Mai mult ca sigur si el isi dorea sa fie alaturi de mine, departe de privirile celorlalti.
Oare Cristian se gandise la mine in acest fel inainte, oare el ma dorea mai de mult? Pentru mine totul era nou, simtisem o oarecare atractie pentru el, dar nu ma gandisem niciodata in acest fel la el. Oare el stia ce se intampla intre noi, isi daduse seama pana acum? M-am uitat la el din nou,dar el era atent acum la ceilalti, incerca sa nu dea de banuit. Nu stiam ce crede el despre asta, mi-as fi dorit sa pot vorbi descihs cu el chiar in acel moment, dar situatia facea imposibila aceasta confruntare. Probabil ca mi-a simtit interesul si s-a intors spre mine intrigat.
-S-a intamplat ceva? Mi-a soptit nerabdator.
Am dat din cap in semn de negare. Nu m-a crezut , dar a revenit la discutia cu ceilalti. Am incercat sa fac acelasi lucru . Nu trebuia sa dam de banuit nimic, daca se afla acest lucru era de rau. Acest gand imi facu stomacul sa tresare.

* * *

Restul zilei a trecut destul de greu, nu mai aveam rabdare sa vina odata seara sa raman singur cu Cristian, trebuia sa vorbim. In timpul mesei a stat iarasi langa mine si ne-am atins picioare , moment in care m-am excitat. Acest lucru se mai intamplase si cand ne sarutasem in zapada si era un lucru straniu, nu ma mai excitasem in preajma unui baiat, sau cel putin nu atat de tare. Corpul meu parea incarcat de tensiune in acele momente si  resimteam o dorinta stranie de a fi langa Cristian. Probabil mi-a observant starea de excitare si a ras facandu-mi semn sa mai am un pic de rabdare si toate se vor rezolva. Nu aveam idée ce poate insemna acest lucru, sau mai bine zis ma temeam de ce ar putea insemna acest lucru.  Stiam ce implica sexul de orice tip, vazusem multe filme de acest gen si totusi cand ma vedeam in aceasta postura nu ma simteam comod. Nu putem sa concept imaginea mea in aceasta ipostaza. Corpul meu simtea nevoia, il doream pe Cristian. Era o senzatie noua, dar atat de intensa incat punea stapanire pe mine, era mai puternica decat orice simtisem pana in acel moment. Era bine, era rau?! Nici eu nu mai stiam, tot ce puteam resimti era teama amestecata cu dorinta.
Dupa masa, bunica ne-a impartit camerele si m-am dus sa despachetez. Camera lui Cristian era exact langa a mea, acestea doua fiind singurele din aripa vestica a casei, celelalte 3 camere fiind despartite de acestea printr-un hol din care puteai da si in bucatarie si baie. M-a bucurat acest gand, aveam cum sa ma  strecor la el in camera peste noapte.Mi-am luat hainele si mi le-am asezat in dulap. Aici dormeam de fiecare data cand veneam la bunici, imi era familiara camera.  Am incercat sa imi mai ocup timpul cu ceva , era prea devreme si ceilalti nu aveau sa adoarma asa de repede. Trebuia sa mai astept macar pana la 11. Speram ca ai mei sa fie obositi dupa drum si sa se duca in camera lor mai repede, dar ei ramaneau inca in sufragerie. M-am mai dus de cateva ori pana la bucutarie, dupa cate un sendvis sau ceva, doar pentru a-i spiona. L-am surprins pe hol pe Cristian la un moment dat si i-am citit in ochi aceeasi dorinta . M-am cutremurat oarecum, dar totodata m-a si incitat. Ma dorea .
M-am asezat in pat si mi-am scos laptopul din geanta, era in jur de ora 10. Nu mai aveam mult de asteptat si aveam sa fiu langa Cristian, aveam sa il tin in brate. Am deschis winamp-ul si am ascultat mai multe melodii in speranta ca asa va trece timpul ami repede, dar fara rost. Timpul se scurgea din ce in ce mai greu si in gandurile mele aparea doar Cristian…

* * *
Inchisesem lumina de cateva minute si stateam in pat sub patura cand am auzit usa deschizandu-se usor. Am ridicat capul de pe perna si l-am vazut pe Cristian furisandu-se in camera. Era intr-o pereche de pantaloni scurti si un tricou mulat care ii scotea in evident fizicul lucrat cat de cat. Stiam ca el se mai duce la sala din cand in cand, dar nu mi-as fi imaginat ca ar fi putut sa arate asa. Am simtit cum gradul de excitare creste si m-am ridicat pe marginea patului. El s-a apropiat timid de mine si s-a asezat langa mine. M-a fixat cu privirea si ochii lui negri erau acum mai patrunzatori ca niciodata. Lumina lunii care patrundea pe fereastra  de langa pat ii lumina intr-un mod sumbru dar atat de sensual. Mi-a cuprins mana, s-a apropiat de mine si m-a sarutat. Am simtit  un val de emotii care m-au coplesit realmente. Mi-am trecut mana peste chipul lui si i-am simtit tenul fin dar totodata usor aspru in unele locuri din cauza barbii. Imi placea, ii dadea un plus de virilitate. S-a aplecat peste mine, inca sarutandu-ma si m-am lasat pe spate, el urmandu-mi miscarea. Buzele noastre nu se mai desparteau, se cautau nebune in saruturi din ce in ce mai salbatice. Era deasupra mea, ca mai devreme in zapada, ma domina, simteam cum se revarsa acest sentiment asupra mea. M-am lasat rapus sub avalansa de saruturi si mangaieri.
Sarutul a luat sfarsit si m-a ridicat iarasi pe marginea patului.  A inceput sa ma sarute din nou si in timpul acesta mi-a ridicat tricoul si mi l-a dat jos cu o pofta nebuna. Dorea sa imi simta pielea , sa aiba corpul meu in mainile lui, lucru pe care il simteam si eu. Am facut acelasi lucru si a inceput sa fie si mai salbatic. Pasiunea se citea in fiecare gest. Imi mangaia corpul neatins de nimeni pana in acel moment. M-a saruta dupa care a coborat pe gat si a repatat miscarea innebunidu-ma cu placerea pe care mi-o oferea. Eram excitat ca niciodata pana atunci si simteam dorinta din mine crescand. Vroiam sa  fiu cu el, il sarutam fara a-mi mai pasa care sunt repercursiunile faptelor mele, nimic nu mai conta, doar el era acum pentru mine, doar pe el il vroiam, restul nu mai avea nicio importanta. Aceleasi lucruri traia si el, se putea citi in miscarile si saruturile lui.Si-a trecut mainile peste abdomenul meu dupa care a coborat si mi-a dat jos pantalonii, i-am urmat exemplul si am ramas amandoi in boxeri. Era la fel de excitat ca mine, acum aveam dovada propriu-zisa. Ne-am bagat sub patura si trupurile noastre dansau un joc erotic mai presus de orice lucru intalnit pana in present. M-a sarutat pe gat dupa care a urcat pe patea dreapta pana la lobul urechii si m-a muscat usor. Am gemut de palcere si el a continuat, ma musca usor si ma saruta nu nesat. Respiratia ii devenea din ce in ce mai sacadata si eu gemeam  profund. Eram in culmea extazului, corpul lui se misca energic peste al meu si mainile lui imi treceau salbatic peste spate. M-a sarutat iarasi dupa care a coborat usor pe gat pana la pectorali continuand sa ma sarute. Ii simteam respiratia fierbinte pe corpul meu incarcandu-ma cu pasiune si dorinta. A continuat sa coboare pana cand a ajuns la banda de la boxeri, moment in care am gemut puternic, dar el a continuat sa ma sarute apasat, dar in ultima clipa a schimbat directia si a pornit-o din nou in sus. A trecut din nou peste pectorali si  mainile lui imi masau delicat corpul. Am inceput sa ne sarutam din nou si am simtit nevoia sa preiau controlul asa ca l-am impins usor intr-o parte si m-am asezat deasupra lui. A gemut adanc, moment in care m-am uitat in ochii lui. Privirea lui ardea, negrul acela profund sclipea de dorinta. L-am sarutat scurt dupa care am urmat acelasi traseu, sarutandu-l pe pectorali apoi pe abdomen. Am trecut cu mana peste boxerii lui, moment in care a scos un sunet surd de placere. Am zambit in sinea mea, dar am continuat sa il amagesc  sarutandu-l cand pe gat, cand pe abdomen cand pe pectorali. Se lasa dominat, se lasa in mainile mele. M-am ridicat si m-am uitat la el, eram peste picioarele lui. El era intins pe spate si ma privea fix. Ma excita privirea lui, nu mai era Cristian pe care il cunoscusem cu atata timp in urma, acum era Cristian barbatul, care simtea nevoia de a ma avea, de a fi impreuna cu mine. Aceasta dorinta sexuala, il trasforma intr-un mascul. Am zambit la aceasta constare dupa care m-am napustit din nou asupra lui la fel de insetat de dorinta. Cristian m-a trantit intr-o parte si s-a pus iarasi asupra mea si a coborat cu mana pe abdomenul meu. Ne priveam ochi in ochi iar el continua sa coboare pana a ajuns in dreptul buricului, moment in care s-a oprit pentru o clipa cerandu-mi acordul din priviri sa continue. Am dat din cap afirmativ si el a continuat sa coboare, dandu-mi fiori. Cand a ajuns la banda boxerilor s-a oprit pentru o clipa dar pentru ca am continuat sa il privesc in ochi a ridicat cu mana banda si am simtit o senzatie necunoscuta mie, o placere unica. M-am uitat in ochii lui si …
N-am putut, intr-o clipa totul s-a naruit, nu puteam face asta, nu puteam sa merg mai departe, sau cel putin, nu pentru moment. A inteles si si-a retras mana si s-a asezat langa mine luandu-mi mana in mana lui. Mi-am intors capul spre el, m-a privit intelegator si m-am linistit oarecum.
Nu eram pregatit de asta, cu cateva moment in urma credeam ca o pot face, asta imi doream. Un moment mai tarziu toata magia disparuse. O lacrima mi s-a rostogolot pe obraz, dar el a sters-o cu grija. Mi-a luat capul si mi l-a asezat pe pieptul lui. A inceput sa ma mangaie cu tandrete si  lacrimile au inceput sa  curga siroaie. Il doream, dar nu il puteam avea, eram prea slab…nu o puteam face, asta ma macina.  Nu eram pregatit inca, dar oare aveam sa fiu vreodata?
Aveam sa aflu foarte curand…


Nu uitati sa comentati si sa distribuiti pe facebook sau alte retele de socializare ! Multumesc pentru sprijinul vostru!
    

3 comentarii:

am scris un coment mai lung, dar l-am sters....cuvintele ar fi prea sarace ca sa poata descrie aceasta parte a povestirii tale, poate cea mai buna dintre toate de pana acum.
asa ca ma rezum doar la : SUPERB !
ai un mare talent! felicitari!

 

dragoste si inocenta <3 mi a plakut mult

 

Cat de frumos! Am reusit in cele din urma sa-mi rup 10 minute sa citesc asta, ma chinui de ceva zile.
Multumesc pentru dedicatie, esti un dragut. :*
Si da, mi se pare cea mai buna parte.
Defapt nu stiu.. toate-s foarte bune.
Astept continuarea..

 

Trimiteți un comentariu

 
online counter