The most beautiful kiss! *Part 12.1* de Trixie D. LeStrange


Zilele trecute am fost contactat de Trixie D. LeStrange in legatura cu povestea "Cristian and Alex Story" si m-a intrebat daca poate scrie continuarea. Am zis ca de ce nu, intial dorind sa vad cum e vazuta relatia dintre cei doi din alt punct de vedere. In seara asta am avut insa placuta surpriza sa primesc o alta varianta a partii a 12-a povestii, pe care am scris-o cu cateva zile in urma. Mi-a placut asa ca am ales sa o public.
Astept parerile voastre :) si de ce nu si texte de la voi. Trixie D. LeStrange a spart geata, incercati si voi si trimiteti-mi textele voastre la klau_sun@yahoo.com.

Tin sa specific inca o data ca acest text este o alta varianta a partii a 12 "The most beautiful kiss" din ciclul "Cristian and Alex Story"

Partea a 13-a a povestii va aparea cat de curand :)



Timpul zburase mai rapid decat as fi crezut c-o poate face. Imi doream sa ajung mai rapid la bunicii mei, la munte. Era ciudat, dar eu si Cristian... Parca ne apropiam tot mai tare. Regretam enorm si acum cat de mult il judecasem la inceput si eram furios pe ceilalti colegi care il izolau.
            El era singur, iar pe mine ma durea asta. Fusese singur atata timp, pana ce ma castigase pe mine. Credeam ca paravanul dintre noi disparuse de ceva timp, dar iata, nu era asa. Inca de la acel apel al sau, cand eu nu ma comportasem tocmai bine, parca eram reci.    
            Nu imi parea rau ca vine cu noi,doream sa se bucure si el, si mama sa. Era o femeie buna si crescuse un baiat la fel de bun, de care sigur era mandra. Pana si eu eram mandru ca eram prietenul sau si doream sa ii fiu aproape, dar, in acelasi timp, constatam ca ar trebui sa il tin un pic departe de mine.
            In sufletul meu se petrecea ceva ciudat, nu pricepeam nicidecum ce. Mi-as fi dorit sa imi pot analiza sentimentele, sa stiu ce e in neregula cu mine si cu modul meu de a ma comporta. De fiecare data cand Cristian ma luase in brate, simtisem cum tot trupul mi se inunda de caldura, o caldura de foc ce ma facea sa ma simt bine, dar si ciudat.
            Intr-un final, zilele trecura. M-am trezit foarte de dimineata cand trebuia sa plecam, si mi-am facut o cafea. Am apucat sa mananc un sandvich, fericit ca am asa o mama care se gandeste la mine. Ea ma stia mai bine ca oricine, cunostea nevoile mele si niciodata nu uita sa ma faca fericit.        
            Am infulecat rapid, uitandu-ma pe ceas. Era 6:12. Stiam ca trebuia sa plecam in curand si ii asteptam ca pe ghimpi pe Cristian si pe mama lui. Voiam sa se simta bine, speram sa le putem oferi o vacanta de vis. Stiam prea bine, sau cel putin banuiam, ca prietenul meu si mama sa nu avusesera o vacanta de prea mult timp. Femeii oricum ii facea bine un pic de relaxare, avand in vedere ceea ce suferise in urma cu nu foarte mult timp.
            Fara sa vreau, amintirea aceea imi reveni in minte. Mersesem cu buchetul de flori la mama sa, iar el, fericit, ma imbratisase. Acea caldura placuta, trupul sau imbratisandu-l pe-al meu... Apoi patul. Nu as fi putut niciodata uita acea amintire. Imi plansese in brate, avusese incredere in mine, parca ne lega ceva, ceva foarte strans.
            Ma temeam insa. Incepeam sa ma tem, fiindca ma comportam ciudat. Legandu-ma de spital si boala mamei sale, mi-am adus aminte ca nu avusesem o prietena. Mi s-a creat un gol in stomac, realizand ca reveneau din nou la viata intrebari fara raspuns. Era ceva in neregula cu mine? Ma comportam ciudat? De ce toti voiau sa am o prietena? Ce era asa de important in a avea o prietena?
            Treptat, am ajuns sa-mi creez complexe de inferioritate. Ma temeam de momentul cand imi voi face prima prietena... Ma temeam de momentul cand va trebui s-o sarut. Cu siguranta ar fi ras de mine, iar asta nu imi convenea deloc. Daca toti oamenii ar fi fost precum Cristian...
            Iar imi venea in minte el! Ma obseda gandul sau si, de fiecare data cand aparea in mintea mea imaginea lui, acel chip frumos, bland, trupul care ascundea acel suflet fragil, simteam ca o iau razna de tot. Aveam mereu senzatia de ghem in stomac si eram cuprins de fiori de placere.
            - Alex, haide, mama, suntem gata de plecare si au sosit si invitatii nostri! mi se adresa mama si m-am ridicat rapid. Mi-am luat geaca pe mine si am iesit din casa, uitandu-ma cu atentie in jur. Tata punea bagajele celor doi in portbagaj, iar eu m-am indreptat catre Cristian si mama lui, care priveau inviorati spre mine si spre mama mea.
            - Buna dimineata! m-am adresat femeii cu un zambet timid pe chip, apoi l-am salutat pe Cristian printr-o plecare a capului. Imi raspunse cu bunavointa si am vazut ca ochii sai sclipira imediat, fericiti. Oare si el simtea ce simteam eu cand ne imbratisam?
            Mi-as fi dorit sa ii citesc gandurile, sa aflu ce e in sufletul lui si in mintea sa.
            - Urcati-va in masina! ne spuse tatal meu cu un zambet cuceritor pe chip. Totul era pus la punct, verificat de mama de doua ori, deoarece voia sa fie sigura ca are totul in regula. Ne-am urcat eu si Cristian in spate, unul langa  celalalt. Cand s-a lipit  de mine, am simtit cum sunt strabatut de fiori de placere.
            Dat fiind faptul ca eram obosit, capul imi aluneca pe spatarul canapelei pe care stateam. Doamnele stateau de vorba, in timp ce tata porni masina. Mi-am intors capul spre umarul lui Cristi,insa fara sa doresc acest lucru. Imediat am sarit ca ars, nedorind sa creada altceva... Desi nici macar eu nu stiam sa definesc acel "altceva".
            I-am zambit usor ingrijorat, dar chipul sau radios ma facu sa imi dau seama ca ma comport prosteste. Curand, capul meu se lasa pe umarul sau si am adormit astfel.

            Eram deja la munte in momentul cand ajunseseram. Tata tocmai oprise masina in fata casei bunicilor si in fata acestora, care ne faceau energic cu mana. Chipurile lor rumene, zambitoare ma facura sa ies mai rapid din masina si sa le sar in brate, sarutandu-le obrajii. Ma iubeau mult, si eu ii iubeam pe ei enorm. Ma bucuram sa ii am aproape.
            - Alex, ia te uita ce mare te-ai facut! spuse bunica analizandu-ma.  Ma imbratisa iar, ma pupa pe obraji, dupa care bunicul ma lua de dupa umeri:
            - Ia spune, nepoate, cum stai cu fetele?
            Brusc, mi s-a  creat un gol in stomac. De ce trebuia sa imi strice toata distractia?! I-am facut semn sa taca, iar el imi zambi complice. Probabil credea ca e secret, ca eu, de fapt, am vreo prietena. Dar nu, eu nu avusesem in viata mea una!
            Parca discutia cu Cristian, in loc sa ma faca sa nu imi pese, cum ar trebui, ma facuse sa imi doresc mai mult una. Si una si pentru el, probabil ca l-ar fi facut sa isi uite din griji. Asa credeam sau, cel putin, asa speram in acele momente.
            Am intrat cu totii in casa, si mama mea ii prezenta pe Cristian si mama sa, care se imprietenira repede cu bunicii mei. Dupa ce am mancat, adultii se dusera in sufrageria spatioasa a casei, iar eu si Cristian am hotarat sa iesim afara, sa ne plimbam.
            - Alex, unde mergem? ma intreba privindu-ma cu atentie si i-am zambit, dupa care i-am facut semn sa priveasca in sus, pe munte. Zambi, deoarece peisajul ii atragea privirile. Vedeam pe chipul sau ca era fericit. Venea in urma mea incet, pasind pe zapada, urcand tot mai sus.
            Pe masura ce urcam mai sus, oamenii deveneau din ce in cem ai putini, pana ce am ajuns sa fim doar eu si el. Nimeni altcineva nu se mai afla acolo, eram singuri. Inaintam cu greu prin troienele uriase. M-am oprit si m-am intors, privindu-l pe Cristian. Parea de-a dreptul fericit.
            Brusc, am simtit nevoia de a-l tine in brate. M-am infranat in ultimul moment, dupa care m-am intors si mi-am continuat drumul in fata. La un moment dat insa, pe intinsul alb si pustiu de zapada, am observat cum ceva se misca. M-am simtit stingher in acel moment, m-am oprit, iar Cristi isi aseza mainile pe umerii mei, privind atent de dupa mine ce se petrece acolo.            
            Un iepuras se juca prin zapada, sau cauta ceva, dar avea sa ne simta rapid daca ne mai miscam. Cristian ma lua de mana si ma trase in spate, pana dupa un brad, si am ramas amandoi privind mica faptura care nu bagase de seama miscarea noastra acolo.
            - Sst... imi sopti Cristian la ureche si am simtit aerul cald cum imi mangaie pielea, inmuindu-ma in totalitate. Am oftat, apoi m-am intors cu ochii la el. Statea lipit de mine, atent la iepuras, dar, imediat ce m-am intors cu fata la e, stand inca lipiti, isi atinti privirea in ochii mei.
            Chipurile noastre erau asa apropiate unul de celalalt, incat simteam cum picioarele mi se inmoaie. M-am agatat de umerii sai, uitandu-ma fix la chipul sau frumos, la ochii expresivi.
            - Cristian... am soptit incet, nestiind ce vreau sa spun.
            Isi asezase mainile pe talia mea in acel moment si se apleca spre mine.Simteam cum stomacul mi-o ia razna, inima incepe sa imi bata din ce in ce mai tare si sangele fugea nebunste prin venele mele, parca ducand o cursa contra cronometru.
            M-a strans incet in brate, dupa care si-a apropiat chipul de al meu tot mai mult. Mi-am inchis ochii ingrijorat, dupa care am simtit cum buzele sale se presara peste ale mele, lasandu-ma sa le gust fierbinteala de foc. Am ramas asa cateva secunde, eu incolacindu-mi mainile in jurul gatului sau. I-am simtit limba cum imi mangaie buzele stranse, moment in care stomacul mi-o lua razna. M-am lasat la voia intamplarii, intredeschiznadu-mi buzele la randul meu, primindu-i limba fierbinte si catifelata, ce incepu sa o caute pe a mea cu rabdare, explorandu-mi gura calda.
            Am reusit sa ma recapat pentru cateva momente, limba mea miscandu-se timid, mangainad-o pe-a lui. Ma stranse mai tare in brate, sarutand-ma la fel de rabdator, fericit acum ca ii raspundeam. Inima ii batea nebuneste si lui, o puteam simti prin gecile groase ce le purtam. Ma innebunea mirosul sau corporal, parfumul lui, ma innebunea sarutul lui...
            In momentul cand se indeparta usor de mine, din cauza lipsei de aer, m-am lasat sa cad incet in jos, pe zapada rece. Se lasa langa mine, privindu-ma fix in ochi. Era fericit, asa de fericit... Si eu simteam beatitudinea cum pluteste in aer, dar, in acelasi timp, imi era teama. Ceea ce facusem noi nu era deloc acceptat.
            - De ce... ? intrebasem scurt, uitandu-ma in ochii sai speriat.


Multumesc   Trixie D. LeStrange !!!

4 comentarii:

Foarte frumos :X

 

Ei bine iata-ma si eu aici! In primul rand vreau sa sti ca am aflat de povestea ta de pe site-ul Fantezi.ro sau c-am asa ceva de la sectiunea gay sex si tu ca ai avut acel ceva ce m-a facut pe mine sa ma informez sub orice pret si sa aflu mai multe despre povestea ta( :)) nu era asa de greu neai zis tu). Imi place foarte mult cum descrii si cum faci ca sentimentele personajului sa patrunda in inima cititorului. Plus esti primul baiat pe care il citesc la sectiune yaoi si imi place foarte mult si pune si foarte mult suflet in ceea ce scrie. Desi urasc ca m-am nascut fata si ca nu voi putea sa stiu cum e viata asta de homo, am aceea dorinta de a proteja ce eu nu voi putea avea niciodata.
Eu pe cunosc pe Trixie D. LeStrange pentru ca eu am po poveste yaoi pe aceelasi forum, cred ca ea e unu din persoanele care m-a infuentat sa scriu. Iti sugerez sa intri pe acest forumul AnimeZup pe acest link (http://animezup.com/forum/forumdisplay.php?fid=194) si sa-i citesti cateva povesti sa vezi ca eu inre voi doi amn creeat o legatura (sau alor alte persoane, sunt foarte multe povesti yaoi( noi acolo le zicem yaoi nu gay sau homo)si foarte bine realizate. Tu descri superb, ea la fel povesti se refera amandoua la nu la gay ci la iubirea ce o poate purta un baiat aluituia. Astept cu nerabdare partea a 13-a si condoleante si din partea mea stiu ca e greu pentru tine, poate nu iti inteleg exact sentimentul, dar acolo in suflet te macina si nu stiu exact cum sa explic te doare, e dreptul tau de a face o pauza cand doresti si cat doresti. Tot ce as putea sa-ti spun e ca viata merge mai departe, dar nu cred ca te ajuta prea mult.... si ei bine sper sa si tinem legatura... nu sunt asa de buna scriitoare, dar eu vad putin lumea asta altfel...toti merita sa aleaga si daca nimeni nu poate face o schimbare in tara asta promit sa incerc sa schimb generatia asta fara o soarta si fara un scop. NU cred ca mi-ar place sa fiu cu o fata, dar cu siguranta daca as fi fost baiat si as gandi exact ca acum mi-ar placea sa fiu printre cei "speciali". Mess-ul meu e teodora_yaoi@yahoo.com, so daca vrei putem vorbi, vreau sa descopar in mai multe detali scriitorul si acel sensibil din tine. Daca nu ma voi bucura sa vorbim aici.

 

Recent am inceput sa scriu po poveste despre o relatie intre 2 adolecenti cu caractere total diferite , inca nu este terminata dar as vrea o parere . Din moment ce sunt incepatoare as dori si ceva critica constructiva . id de mess : qpEvYqp@yahoo.ro

 

Recent am inceput sa scriu po poveste despre o relatie intre 2 adolecenti cu caractere total diferite , inca nu este terminata dar as vrea o parere . Din moment ce sunt incepatoare as dori si ceva critica constructiva . id de mess : qpEvYqp@yahoo.ro

 

Trimiteți un comentariu

 
online counter