Iubire la malul marii




Sper sa va placa. Este o compozitie noua. Ceva mai lunga,dar sper sa aveti rabdare sa o cititi pana la capat. Eu zic ca merita :) . Astept parerile voastre si nu uitati sa dati si un share pe facebook. 


Spor la citit! (scuze pentru mici greseli de redactare)







Fuck! Oh, nu! Celia o sa ma omoare daca intarzii. Mi-am fixat mai bine geanta pe umar si am intetip pasul. M-am mai uitat o data la ceas dorindu-mi sa impietresc limba la fara 5. Am grabit pasul si mai mult si m-am rugat ca sa ajung printr-o minune inaintea Celiei.
Poate ca a intarziat?! Sau... nu?! Pe cine mint eu, intotdeauna ajunge la timp si desigur, eu niciodata.
Ajuns in fata terasei, m-am uitat la ceas. Si 5. Nu e chiar asa rau. Mi-am plimbat ochii pe la multitudinea de mese in cautarea prietenei mele cele mai bune. Am zarit-o undeva in spate, cu telefonul in mana. Probabil ma suna. "Sunt terminat! Macar daca nu uitam mobilul acasa si o anuntam de intarzierea mea." Mi-am fixat privirea in pamant si am inaintat spre ea.
-Buna... Am zis cu glas stins si vinovat. Scuze pentru...
-Nu-i nimic! Stai jos!
-Doar atat?! Adica nu spui nimic? Celia si-a ridicat privirea de la telefon.
-Da, doar atat! N-am timp acum de mustrari, desi ai merita. Mi-a aruncat acea privire care ma facea intotdeauna sa ma simt vinovat. Mi-am simtit obrajii imbujorandu-se, dar am tacut malc. Daca ea vroia sa treaca peste asta asa usor, cu atat mai bine. - Asa, deci am o veste pentru tine!
Chelnerul veni sa imi ia comada. Am comandat o Cola si l-am expediat starnit de ce mi-ar putea spune prietena mea. Dar nu inainte sa ii arunc o privire pe furis chelnerului. Un tanar pe la 25 de ani, inalt, bine facut, dar totodata cu un aer fragil, probabil datorita ochilor mari si profunzi. I-am surprins zambetul din priviri, dar confuz inca daca era acel zambet afisat tuturor clientilor, sau mirosise intentiile mele ascunse. Oare si el era...?
-Hei, esti atent la mine, sau te mai uiti mult la fundul tipului aluia?
M-am intors spre Celia. Parea amuzata, desi incerca sa ma mustreze. Ma cunoste atat de bine.
-Hai, lasa-ne pe mine si pe posesorul ala de fund dement de sexy. A oftat inecandu-si un zambet. Deci? Ce ai sa imi spui?


-Tine-te bine. M-am uitat plictisit la ea. De fiecare data era la fel. Pentru Celia fiecare chestie era barfa de prima mana. Tot ce se intampla era senzational. Hai, termina! Nu pune mutra asta! s-a incruntat la mine. E chiar serios acum. Il stii pe tipul ala, Cosmin, din grupa de la noi?
Mi-am rememorat toti colegii mei, incepand desigur cu cei care aratau cel mai bine. Erau vreo doi care imi dadeau fiori pe sira spinarii cand se apropiau de mine, dar indisponibili din pacate. Am revizuit lista pana am ajuns la Cosmin. Aha. Locul 5 pe lista posesorilor de super fund, si locul 2 la capitotul pectorali. Topurile le facusem impreuna cu Celia la incepul facultatii si ne amuzam de fiecare data cand eu inlocuiam numele cu pozitiile din clasamentul nostru.
-5,2? am intrebat-o cu rasuflarea taiata pe Celia. Radia, simteam cum da pe afara. Si in acel moment mi-a picat fisa. Deci nu! Nu se poate!!!
-Ba da, da, da! Suntem impreuna!
Intre timp fund dement de sexy a revenit cu sucul meu si mi-a mai aruncat o ocheada. M-am aplecat peste masa si am soptit:
-Oare o fi in tabara mea? am inclinat capul spre el, dar tocmai pelca. Celia si-a dat ochii peste cap, exasperata si m-a ignorat continuand.
-Deci suntem impreuna! Sunt fericita. Chiar puteam sa ii avd fericirea. Tenul masliniu, frumos bronzat i se frangea intr-un zambet implinit. Ochii aveau acea lucire de fericire, atat de cunoscuta mie. Acea lucire pe care a avut-o cand a primit prima bicicleta, la gradinita sau prima masina, la 18 ani. Si acum primul super iubit. Nu ca nu ar fi fost si altii, dar incercarile precedente fusesera cam esuate pentru prietena mea.
Ne cunoastem de o viata. Am fost la gradinita impreuna, la scoala si apoi liceul, iar acum facultatea. Cu Celia totul e bine. Ne simtim ca fratii. Orice problema am avea, vorbim, stiu totul despre ea si ea stie totul despre mine. Nu mi-as imagina viata fara ea. Acum, ca o aveam in fata mea atat de fericita, am zambit in sinea mea, si ca si cum fericirea s-ar fi scurs prin legatura noastra, m-am simtit implinit impreuna ea.
-Ma bucur pentru tine! Chiar ma bucur mult!
Si-a asezat mana peste a mea.
-Si inca ceva. Maine plecam la mare! Si tu vii cu noi! mi-a zis victorioasa si un nou val de entuziasm i-a strabatul chipul.
-Nu cred ca ar fi ok... Adica, mai bine sa mergeti doar voi... Am sovait.
Nu e ca si cum nu mi-as fi dorit sa merg. Dar nu-mi doream sa fiu a cincea roata de la caruta. In fiecare an plecam la mare impreuna cu Celia si stateam cate o saptamana, uneori chiar doua, dar acum era altfel. Nu as fi vrut sa fiu o povara. Oare nu as fi in plus?
-Deci nici sa nu aud! Si nu, nu mergem doar noi, mai merg si Andrei cu Cristina.
Am facut ochii mari, vag atent la ea. Oare era posibil?!
-Adica 1,1? am ingaimat. Bunaciunea suprema?!
Celia a ras, dar a incuviintat din cap.
-Am stabilit! Maine dimineata sa ai bagajele gata! Ok?
Am dat absent din cap. Restul timpului la terasa s-a scurs monoton. Am mai vorbit de una alta, am stabilit ultimele detalii ale mini-vacantei noastre. Fund dement de sexy a mai trecut de cateva ori pe langa mine, dar fara succes. Deci nu e din tabara mea.Inca unul in minus pe lista mea de masculi. Ah, si avea chiar un fund de nota 9, cred ca intra in top 10. Pacat.

***
La naiba cu ceasurile. M-am aplecat si am oprit alarma. Trebuia sa ma ridic din pat, dar chiar nu prea aveam chef. Am inchis ochii si m-am gandit la ce m-ar putea astepta in aceasta mica vacanta. Celia cu Cosmin, Andrei si Cristina si... eu. Aha, deci pana la urma chiar o sa fiu a cincea roata de la caruta. Mi-am alungat gandul, poate chiar o sa fie super...sau nu? Whatever. M-am ridicat cu sila din pat si m-am tarat pana la baie. M-am spalat si mi-am facut igiena de dimineata. Mi-am pus periuta de dinti in rucsac, inca vreo doua triocuri si mi-am luat rucsacul in spate. Era ora 7. Celia trebuia sa ajunga deja. Mi-am verificat telefonul, niciun apel. M-am asezat pe scarile din fata casei.
Aveam o curte mica, dar bine ingrijita. Nu-mi dedicam eu timp pentru ea, asta cu siguranta, desi cateodata ii mai dadeam o mana de ajutor mamei. Ea isi petrecea mare parte a timpului liber ingrijind florile din fata casei. Petunii, regina noptii, si altele a caror nume nu il cunosc, toate frumos ingrijite si parfumate. O mireasma placuta umplea curtea si aerul diminetii. Am inspirat adanc si am simtit un val de liniste si entuziasm.
-Hei, vii odata? i-am auzit vocea Celiei si am privit-o distant. Broscuta ei roz( ah...la naiba! ) astepta in fata portii. A mai claxonat o data si greoi m-am ridicat si am pornit-o in directia masinii. Am dat sa deschid portiera. - Nu, tu mergi cu Andrei! Mi-am intors privirea si am vazut ca la doar cativa metri era parcata o masina neagra, un Fiat elegant. L-am recunscut dincolo de geamurile fumurii pe colegul meu de grupa.
-De ce cu el si nu cu voi, porumbeilor? Sau aveti de gand sa faceti prostii pe drum? tonul insinuant a facut-o pe Celia sa roseasca si Cosmin m-a privit exasperat.
-Da, vrei sa vii si tu? O punem de ceva in trei? zise Cosmin si rase pe infundate. I-am aruncat o privire urata si m-am intors spre prietena mea.
- Andrei e singur. Cristina nu a putut sa vina. S-au certat sau ceva de genul, mi-a spus aproape soptit. Asa ca vezi ca nu e prea in toane bune!
-Deci ma trimiteti in gura lupului? O sa va tin eu minte. Si m-am indepartat de masina bosumflat.
Super! Acum o sa ii mai suport si crizele de nervi ale astuia.Nu e deja enervant de dragut? Am inspirat profund si am numarat pana la 10 in cap. Am trecut pe partea dreapta a masinii si am deschis portiera din fata. Mi-am aruncat rucsacul pe bancheta din spate si m-am asezat privind inainte.
-Salut! s-a auzit un mormait. Am dat din cap in semn de raspuns. Masina a pornit cu un zgomot usor. In cateva minute am iesit pe autostrada si motorul a inceput sa toarca placut. Linistea se asternu, dar nu m-a deranjat. Andrei parea prins in ale lui. Ei bine, n-are decat. Mi-am bagat castile in urechi si mi-am lipit nasul de geamul masinii. Cu degetul am inceput sa bat ritmul melodiei in bordul masinii.
-Poti sa incetezi, te rog? desi era o rugaminte, nu suna deloc ca una. Era nervos, foarte nervos asa ca m-am linistit. M-am facut mic pe scaunul meu, desi o parte din mine si-ar fi dorit sa riposteze. Adica ce? Chiar trebuie sa fac ce spune el? M-am abtinut sa ii arunc o fraza rautacioasa.
Am apasat pe un buton si am deschis geamul. Aerul placut al diminetii mi-a scaldat fata in racoarea linistitoare. In fata mea se intindea o campie verde, acel verde crud al ierbii proaspat picatata cu roua. In departare se zareau pete de culoare, lanuri de floarea-soarelui, cu siguranta. O paleta de curori, atat de vii, atat de pline de viata. Am simtit ca absorb din viata aceasta pura si m-am revigorat. M-am uitat la Andrei. Oare el simtea vibratia diminetii? Dupa fata lui, sigur nu! Statea incruntat, cu mainile infipte pe volan. Probabil ca mi-a simtit privirea pentru ca s-a intors spre mine si mi-a aruncat o ocheada plina de dispret.
-Poti dracului sa inchizi geamul ala? Nu vezi ca e pornit aerul conditionat?
Un ghem de nervi mi-a invadat interiorul. I-auzi! Asta crede ca daca are el nervi poate sa se poarte oricum cu mine? Lasa ca vezi tu, tip enervant de sexy!
-Auzi, chiar nu ai nimic mai bun de facut decat sa te iei de mine? La naiba! Daca vrei sa iti descarci nervii pe cineva, cauta-ti pe altcineva. Sun-o pe Cristina, spune-i ei ce te apasa. Par eu ca m-ar interesa? mi-am tinut respiratia si am asteptat o reactie la fel de violenta din partea lui, dar a tacut.
Doar pentru cateva minute, caci apoi a continuat:
-Stii ceva, n-ar trebui sa te mai victimezi asa! Pari mai gay decat esti... a incheiat si s-a intors la condus mai relaxat, mandru de lovitura sub centura.
Deja e prea mult. Nu era un secret ca sunt gay, nici fata de familie, nici de colegi,dar sa mi-o arunce in fata ca pe o jignire, asta era prea mult. Focul din mine a rabufnit si linistea a fost franta de glasul meu rastit:
-Baietica, nu te-am jignit cu nimic. Sunt mandru de ce sunt, asa ca nu ai niciun drept sa imi spui lucrul asta ca pe o acuza. Probabil ca tipam mai tare decat era cazul, dar tensiunea din minea erupea cuvant dupa cuvant. Ar fi mai bine sa opresti aici. Vreau sa cobor.
-Ei, nu am vrut sa...
-NU, nu vreau sa aud scuze. Am inteles exact ce ai spus. Nu ma suporti, bine! Nici n-am nevoie. Opreste acum!
Parea incurcat si rusinat. Nu avea curaj sa ma priveasca. La naiba, dar chiar nu imi pasa, e un homofob nesimtit. Sa se duca pe apa cu tot cu talentele lui de heteroi.
-Cristian, te rog. Imi pare rau. I-am vazut ochii si mi-am dat seama ca regreta.
-Opreste acum.
A incetinit si a tras pe dreapta. Mi-am insfacat rucsacul si desi inca incerca sa ma imbune i-am trantit portiera in nas. Am scos telefonul din buzunar si am sunat-o pe Celia. Era la cateva minute in urma noastra. Masina neagra a lui Andrei nu s-a miscat,el a staruit acolo gandind ca ma va voi razgandi. Dar nu! A asteptat pana a aparut boscuta si apoi a demerat in tromba. Pentru moment am avut o urma de regret. Oare am procedat bine? Sentimentul de vinovatie a disparut si am urcat in masina. Probabil ca mi-au vazut figura incruntata pentru ca nici Celia, nici Cosmin nu m-au intrebat nimic.
Am parcurs restul drumului in tacere. Nimeni nu a mai zis nimic. Mi-am incrucisat bratele si am dat muzica mai tare, incercand in van sa imi inabus gandurile. Auzi la el?! Sa ma traga el de maneca si sa comenteze despre orientarea mea. Ce?!Ori i-am spus sa ne-o punem? Sa fim seriosi! Si cu toate astea, un firicel de vina mai exista. M-am intrebat daca e bine. De mult disparuse din fata noastra, avea mai bine de 100km/h si pentru o secunda m-am gandit daca i s-ar intampla ceva. Nu era vina mea pana la urma,nu? Sau era?... am inghitit in sec. Nu, eu nu am nicio vina, el e vinovat pentru tot. De ce totdeauna tipii draguti sunt asa de nesuferiti? Ah, si ce fund are... Of, atat de bun de...
-Gata, am ajuns! m-a anuntat Cosmin dupa cateva ore.
M-am dat greoi jos si i-am urmat spre zona de camping. Era o suprafata intinsa, incadrata de cateva cladiri, cel mai probabil pensiuni. Nu erau prea multe corturi, doar ici si colo cateva. In spate se zareau dusurile, si undeva mai la dreapta un foisor. Locul nu era prea populat. Probabil toata lumea era la mare. Ne-am indreptat spre o cladire mica,pe partea dreapta a aleii. Ne-a intampinat un barbat in varsta. I-am lasat pe cei doi sa rezolve toate problemele legate de cazare. M-am intors la masina si mi-am luat cortul si restul echipamentului pe care il dusesem la Celia cu o seara inainte de plecare. Mi-am pus bagajele pe umeri si am inchis portbagajul.
-Ai nevoie de ajutor? s-a auzit din spatele meu. Am simtit focul in mine prinzand putere. M-am intors si l-am vazut. Statea acolo, cam la fel de inalt ca mine, cu un corp mult mai bine lucrat decat al meu, care era practic nul pe langa al lui. Bratele puternice pareau sa plesneasca sub tricoul prea putin incapator pentru masa de muschi. Ochii lui negri ma priveau tacuti, asteptand un raspuns. De ce se prefacea ca ii pasa. Parca pana acum cateva ore eram un gay care dramatiza prea mult. Acum nu mai avea aceeasi parere? Cata falsitate.
-Nu, stai linistit. Sunt destul de barbat, incat sa imi car singur lucrurile, chiar daca sunt gay. I-am raspuns pe un ton ironic si i-am intors spatele.
-Haide ma, nu mai fi asa. M-a luat gura pe dinainte. Am avut o problema cu Cristina si ne-am cam despartit si sunt un pic tensionat, imi pare rau ca m-am descarcat pe tine.
Flacara de nervi capata proportii apocaliptice. O recunoaste acum cu nonsalanta. Am inghitit in sec si i-am aruncat o ultima replica inainte sa ma intorc la Celia, care deja isi instala cortul ajutata de Cosmin.
-Arat eu ca si cum mi-ar pasa?
Si am plecat.
L-am simtit in urma mea. Mergea la distanta de cativa pasi de mine, dar am incercat sa il ignor. Am ajuns la locul nostru si mi-am lasat jos bagajele si chiar m-a durut un pic mana. Mai bine il lasam sa ma ajute. Dar nu! La naiba, nici mort. Da' ce? Eu nu sunt barbat, sau cum?
-Baieti, eu cred ca o sa ma casez la pensiune. Mi-am uitat cortul si restu la Cristina... ne-am certat si trebuia sa vin cu masina ei, asa ca aveam toata lucrurile la ea in masina si acolo au ramas... chiar si hainele.
Celia s-a uitat ganditoare la Andrei dupa care s-a intors la mine. Nu! Cunosteam privirea aia si nu imi placea.
-Dar nu-i nicio problema, o sa stai cu Cristian in cort. Nu-i asa, Cris? intrebarea ei nu accepta refuz, asta era sigur. Si daca o sa ai nevoie o sa imprumuti haine de la Cosmin sau colegul tau de cort. I-am observat zambetul cand a rostit ultimele cuvinte.
Dar i-am taiat-o ironic.
-De la mine nu vrea haine pentru ca sunt PREA gay pentru el. Nu-i asa, Andrei? pentru un moment m-am simtit bine, dar dupa mizerabil. M-a privit vinovat, dar resemnat. Nu-mi placea. Ma facea sa regret. Trebuia sa comenteze, sa ma contrazica. In schimb el a tacut. Am inghitit in sec si am revenit la instalarea cortului, vinovat.
-Sa-mi spui daca pot sa te ajut cu ceva, mi-a spus, dupa care s-a asezat jos pe iarba si a inceput sa se joace pe telefon. L-am privit uimit. Deci urma sa petreaca noaptea in cortul MEU, dar nu avea de gand sa de-a o mana de ajutor?! El putea sa ma ajute dar numai daca il rugam? NEVER! Si am revenit la lucrurile mele.
Dupa vreo ora, Cosmin terminase cu cortul. M-am uitat invidios la ei, eu nu eram nici la jumatate. Andrei continua sa se joace, desi il simteam din cand in cand privindu-ma, si l-am surprins la un moment dat zambind. Nici nu e de mirare, ma descurcam jalnic. Oare chiar nu avea de gand sa ma ajute? Nu, normal ca nu. Trebuia sa ma umilesc ca sa faca si el ceva.
-Unii n-au nicio grija pe lumea asta! Am zis intr-o doara. L-am surprins incordandu-se si stapanindu-si amuzamentul, dar a continuat sa se joace. Ce ma enerva. Dar nu! Nici nu ii cer ajutorul. Mai bine mor cu cortu nemontat decat sa il rog pe el. Pana la urma cine se crede? Nu o sa ma injosesc. Daca trebuie sa se injoseasca cineva atunci el este acela. Am revenit la treaba mea, sau mai bine zis, la incercarea mea de a face ceva. Nu, asta nu era punctul meu forte. In partea celalata a curtii am surprins-o pe Celia iesind de la dus. Se pregateau pentru plaja.
La naiba! Il fac eu mai tarziu,poate…. Mi-am luat un prosop si gelul de dus si m-am dus si eu la dus. Andrei ma urmari cu coada ochilui, dar nu zise nimic. Ce nesuferit. Cred ca e cazul sa vorbesc cu Celia sa facem o noua lista “Al naibaii de draguti dar nesuferiti”, cred ca aveam o propunere pentru primul loc. M-am indepartat inca emitand ganduri negre la adresa lui Andrei. Inainte sa intru in cabina de dus, l-am zarit vorbind cu Cosmin. Era tot un zambet. Pai normal, sclavul munceste si el asteapta sa fie totul gata. Lasa ca vezi tu, fund demential!!!
Am simtit apa calda scaldandu-mi trupul in siroaie fierbinti. M-am lasat prada placerii si pentru cateva minute am uitat de Andrei. Era asa nesuferit. Pana azi nu mai vorbisem prea multe cu el, dar nu parea asa. Era mereu un zambet, prieten cu toti, iar impreuna cu Cristina formau cuplul perfect. Erau invidiati, erau bogati, aveau totul, dar stai, le lipsea ceva: Creierul. Am simtit focul palpaind in interiorul meu, dar am incercat sa imi alung gandurile negre ca acela in care imi inchipuiam o modalitate suficient de dureroasa pentru a-l tortura pe “colegul meu de cort”. Ah!!! Cred ca as incepe cu niste cutite…hmmm… I s-ar potrivi argintiul lamei cu ochii aia negri. Ei, da, asta trebuie sa o recunosc, ochii sunt super, dar atat. Bine, bine, ar mai fi si fata, fundul ala sexy si abdomenul pe care as fi incantat oricand sa joc x si 0. La naiba! Ce gay am devenit. Am ras singur, in timp ce clateam si ultimele dare de clabuc. M-am sters si am iesit nerabdator sa mergem odata la plaja. Ma asteptau toti.
Celia purta un costum de baia din doua piese de culoarea piersicii. In jurul soldului avea prins un val transparent, scotandu-i in evidenta talia de vespe. Cosmin o privea atat de staruitor ca pentru moment am crezut ca o va tavali acolo jos. Hm…nu prea placuta imaginea. Cu siguranta nu la fel de placuta ca cea pe care mi-o oferea Andrei… Mult mai bine facut decat imi aminteam de la orele de sport. Pe cat de frumos pe atat de insuportabil. Fuck, chiar e bun!
-Hai, printule! M-a strigat Celia. M-am grabit sa imi iau lotiunea de soare si i-am urmat.
Plaja era aproape de camping. Dupa 5 minute am ajuns. M-am asezat pe sezlong si am inceput sa ma ung cu crema de protectie. Sau mai bine zis am incercat, pentru ca pe spate nu am ajuns deloc.
-Vrei sa te ajut? M-a intrebat de la cativa pasi. Ii simteam usorul amuzament.
-Hm…sa vedem. NU! Nu vreau sa faci cumva alergie la poponari! I-am taiat-o tavnos.
-Si eu care credeam ca o sa fii mai calm acum ca am ajuns pe plaja. Credeam ca o sa te simti ca in rai cu atatia masculi pe aici, dar se pare ca m-am inselat.
Mi-am stors creierii dupa o replica rautacioasa, dar n-am gasit, asa ca primul reflex a fost sa arunc cu sticluta cu crema dupa el. S-a fericit in ultimul moment si a fugit spre apa.
-Jalnic! A strigat de la cativa pasi de apa.
-A, da! Stai sa vezi! Si am fugit spre el. Intr-o secunda a ajuns in apa si l-am urmat. Si-a facut mainile caus si mi-a aruncat apa in ochi. Fuck. Stai sa vezi tu, drac! A ras de amenintarea mea si m-a stropit iar. Am incercat sa fac acelasi lucru dar deja se indepartase. M-am dus spre el, dar intr-o clipa l-am scapat din ochi pentru ca in momentul urmator sa simt nisipul cum imi fuge de sub picioare si sunt tras la fund. Am inchis ochii cu o fractiune de secunda inainte sa simt presiunea apei in urechi. Panicat am deschis gura si am luat o gura mare de apa. I-am simtit gustul usor sarat. Oricat ma zbateam sa inot nu puteam, m-am panicat. Pentru cateva secunda am simtit apa inghitindu-ma in infinitatea ei. Mi-am deschis ochii si l-am zarit, pentru o miime de secunda. Ochii aceia negri, chipul acela frumos sculpat, cu contururi ferme, masculine. Tenul masliniu sclipea datorita razelor puternice de soare care strapungeau apa la suprafata. M-am simtit tras la suprafata. Mi-am recapatat echilibrul si usor am reusit sa inot spre mal. Cand am simtit nisipul sub picioare m-am oprit. S-a oprit si el si s-a intors spre mine.
M-a privit direct si am putut citi in ochii lui ingrijorarea. Si-a trecut mana peste fata mea, gest care mi-a pus in miscare sangele. A fost ca un slab curent electric care mi-a trecut prin trup. Nu am putut sa spun nimic. Doar ne priveam. Parea…sincer, chiar daca pare ciudat, parea sincer. Dar nu, nu ma fraierea el pe mine.
-Tu ai fost? L-am intrebat serios.
Si-a ferit privirea. Deci raspunsul era da.
-Esti un idiot! I-am trantit-o si am iesit din apa lasandu-l acolo fara cuvinte. Oare ce a fost in capul lui? Ce glume de rahat.
Celia care a observat toata scena s-a apropiat ingrijorata de mine si mi-a prins mana in a ei.
-Te simti bine? Era ingrijoarata si vocea ii tremura un pic.
Am incuviintat din cap si ne-am dus amandoi la sezlonguri. Am stat cateva clipe tacuti.
-Stii ca nu a vrut,nu? Era ezitanta si am profitat de asta rastindu-ma
-Da, sigur. Sa se duca 80 de ani de acum in colo. Eu nu il mai suport. Moment in care l-am si cautat cu privirea. Era in apa, cu spatele la noi si se juca plictisit cu apa. Parea dintr-o data lipsit de viata. Mai devreme cand aruncasem cu sticla dupa el parea in sfarsit vesel, plin de viata. Acum era abatut…
-N-ar trebui sa mai fii asa cu el. Nu stiu ce s-a intamplat in masina, mi-a taiat-o ea intuind ca urma sa ma leg de faza cu masina, dar eu cred ca merita sa ii dai o sansa. Intelege-l si pe el, astazi s-a despartit, inca resimte cumva acest lucru si nu cred ca ii e deloc bine.
-Nu. Si am incheiat subiectul. Nu vreau sa mai aud un cuvant despre el! I-am zis si m-am intins pe sezlong la soare evitand sa ii dau ocazia sa obiecteze. Si nici ca a mai zis ceva.

***
-A fost frumos astazi,nu?
-Da, Celia, cu siguranta a fost. Oare acum o sa atrag mai multi masculi daca m-am bronzat?
-Nu cred. Eu te doream mai mult inainte, zise Cosmin amuzat. Prietena mea il lovi in mana, dar el vru sa o tachineze si se intinse sa ma atinga pe fund.
-Hei, mainile alea sunt doar pentru minunatia asta de corp. Si a aratat cu mainile spre formele ei apetisante.
Cosmin balea la propriu.
-Se pare ca a inteles mesajul, am concluzionat . Si hei, va rog asteptati pana acasa, le-am spus incruntat observand atingerile susupect de intime ale celor doi. Mi-am dat ochii peste cap. Normal ca vorbeam la pereti. Facand abstractie de acest mic inconvenient, am schimbat subiectul: Dar cap sec unde e? M-am uitat in urma, dar nu l-am vazut.
-Hei, ai grija cum vorbesti, mi-a zis Celia incruntata. Nu stiu unde s-a dus. Dar te rog, fii mai dragut cu el!
-Nu vreau,am incheiat. Am si ajuns, am spus si am patruns in camping, moment in care am ramas uimit. Cortul meu era asamblat. Cum se intamplase minunea asta? Hm…ciudat. M-am apropiat neincrezator. Chiar era asamblat. M-am uitat in interior si am vazut si salteaua. Totul era aranjat.
-Iti place, Cristian? Si am realizat. Era opera lui. Ce vroia sa demonstreze cu asta? Ca ii pare rau? Ca eu trebuie sa il iert si sa ma duc sa ma arunc in bratele lui, sau care era ideea? Mi-am pastrat figura acra si m-am intors cu spatele.
-Chiar nu era nevoie! Am bufnit si m-am indepartat.
Dupa un dus fierbinte, am iesit un pic in oras, am mancat ceva si ne-am plimbat pe la diversele tarabe, cumparand suveniruri pentru cei de acasa. In tot acest timp, Andrei s-a pastrat departe de mine. Era si cazut, zic si eu! Doar nu se astepta sa il iau in brate si sa ii multumesc pentru ca a finalizat munca mea. Mica parte ce mai era neterminata. Ei…nici chiar mica, jumatate, treisferturi poate? Ei bine da, ii eram recunoscator oarecum pentru ca eu nu m-as fi decurcat asa de bine, dar totusi. Nu puteam sa ma injosesc asa si sa ii recunosc meritul, nu dupa tot ce facuse. Trebuia sa se simta la fel de prost cum m-am simtit si eu, daca nu si mai rau.
Pe la 11 am ajuns inapoi in camping. Era un zumzet general, oamenii se intorceau din oras, sau se pregateau de somn. Am intrat in cort, m-am schimbat cu o pereche de pantaloni scurti si am iesit. Celia si Cosmin deja intrasera la somn, mai era doar Andrei. Statea cu genunchii la piept si se uita la luna. Era o noapte racoroasa, cu o luna speldida. Lumina calda revarsa mister peste tot. Puncte de lumina se zareau peste tot prin camping, dar adevarata magie era pe cer, puncte luminoase incadrau bolta muta. Totul era de o claritate frapanta. M-am asezat langa Andrei, in aceeasi pozitie. Nu s-a intors spre mine, a privit in continuare patura noptii. Si acolo, in linistea terna a noptii am avut un regret, m-am purtat prea urat. M-am intrebat daca nu cumva am dus lucrurile la extrem. Cred ca da… M-am intors spre el. Lumina lunii ii scalda tenul bronzat ascunzand orice imperfectiune, lasand in urma un chip perfect, cerat, de o frumusete fara nume. Ochii sclipeau nepamantean, fixati spre inaltimea nevazuta a cerului.
-Andrei, cred ca ar trebui sa imi cer scuze pentru… am ezitat o clipa dar am continuat timid , pentru reactia, adica reactiile mele de azi. Am exagerat un pic si imi pare rau…
S-a intors si mi-a zambit. Atat. Si m-am simtit impacat.
-As vrea sa ma revansez fata de tine, mi-a zis inca privind spre cer.
-Cum?
-Vin-o la o plimbare. Ce zici? Si s-a intors spre mine, afisand un zambet poznas.
-Bine… cred.
S-a ridicat si l-am urmat. Am iesit din camping, si am luat-o pe drumul spre plaja. Aha, acolo o sa mergem! A ramas tacut pana am ajuns acolo.
-As vrea sa ma revansez pentru azi. Ce zici? O facem cum trebuie? Si mi-a indicat spre apa.
-Ai tot ce ne trebuie la tine? Si amandoi am izbugnit in ras fiind evident la ce prostie ma refeream. Glumeam doar. Da, haide. Am dat sa intru in apa dar m-a oprit.
-Stai, acum o facem dupa regulile mele, bine? Mi-a zis ascunzandu-si zambetul.
M-am uitat mirat la el, intrebandu-ma la ce se refera.
Plaja era intunecata, doar luna arunca raze palide pe lucirea apei, asa ca nu i-am putut zari expresia fetei.
-Dam totul jos. Am facut ochii mari la el, dar probabil nu a observat. Deja era prea tarziu. El isi daduse jos pantalonii. L-am zarit in toata splendoarea lui si mi-am luat o secunda sa admir perfectiunea trupului lui. Pielea perfect bronzata ce acoperea muschii bine lucrati. Am incercat sa nu ma uit la … In fine, cred ca m-am uitat si am scapat un pic wow. Dar sa trecem peste.
Am dat si eu pantalonii jos rusinat. M-a privit pret de o clipa si pot sa jur ca prin negura noptii am reusit sa intrezaresc un zambet de satisfactie. Hm…ciudat.
Am intrat in apa. Era calda inca. Lunea ii dadea sclipiri pale. Eram singuri, in departare auzindu-se sunetul orasului aglomerat. Am avansat in larg si m-am lasat purtat de apa. M-am simtit linistit, acolo, pe patura de apa, in mijlocul necunoscutului noptii. Gandurile mi s-au limpezit si am inchis ochii. Ma simteam bine. M-am bucurat ca s-a terminat cu bine cu Andrei. Dar oricat as fi incercat nu reuseam sa imi scot din minte imaginea lui nud. Era… perfect. Mi-am imaginat cum imi trec degetele umede peste pectoralii lui, pe gat, pana ajung la buzele lui pline si atat de senzuale. Ce se intampla cu mine? M-am revoltat impotriva-mi. Ce m-a apucat. Nu se poate asa ceva. Am deschis ochii si l-am suprins privindu-ma la cativa centimentri de mine.
-Acum pot sa te bag la fund? M-a intrebat razand. Am aprobat si m-am pregatit pentru ce urma. Am simtit apa apasandu-mi in urechi dar acum a fost altfel, i-am simtit in fiecare moment mana sustinandu-ma. Am iesit imediat la suprafata. Mi-am sters apa de pe fata, si din nou, ca si mai devreme si-a trecut mana peste obrazul meu. Dar acum a fost altfel, a zabovit acolo. I-am simtit fierbinteala palmei. Ne priveam pierduti dar fara sa putem spune nimic si pentru un moment am crezut ca poate… dar NU. M-am retras de langa el si am inotat catre mal.
-Hei,unde te duci?
-Cred ca e de ajuns pentru moment. Si am iesit si m-am imbracat.
L-am lasat acolo si am plecat inapoi spre camping. Nu, nu era posibil. Desi pentru un moment am crezut ca… NU, cu siguranta nu. Am fost aproape unul de altul si parca ar fi vrut sa…sau doar imi imaginam totul? Am inchis ochii confuz. Nu-l sufeream, chiar nu era genul meu. La niciun capitol. Era un nemernic, oare asta facea parte tot din jocul lui? La naiba cu Andrei.
Am parcurs distanta pana la cort dintr-o rasuflare. M-am lungit pe salteaua moale si mi-am strans genunchii la piept. Un sentiment de singuratate m-a navalit puternic si o lacrima mi s-a scurs pe obraz. Nu am avut pe nimeni inainte, niciodata. Bine, fusese o aventura la un moment dat, dar era o amintire neplacuta de care nu imi doream sa imi amintesc. Simteam uneori nevoia de a avea pe cineva aproape de mine, de a ma simti protejat in bratele cuiva. Momentan erau doar bratele mele, dar intr-o zi poate… Poate, bine zis. Gandul mi-a zburat iar la Andrei, pentru o clipa am crezut ca…dar era o nebunie, nebunie curata. El era cu Cristina de vreo doi ani din cate stiam, erau fericiti, era fericit. Obrazul a inceput sa imi arda rememorand atingerea lui. Atat de afectuoasa….
Am auzit un zgomot afara, foarte aproape de intrarea in cort. Cred ca el e, mi-am spus si m-am intors pe o parte prefacandu-ma ca dorm.Nu puteam sa dau ochii cu el, nu acum. Am incercat sa adorm, dar am simtit cand a intrat si s-a asezat pe saltea langa mine. Nu era o saltea prea mare asa ca pentru o secunda piele lui s-a atins de a mea. Era doar in boxeri, probabil. Era fierbinte, umed. Probabil a facut un dus dupa ce s-a intors de pe plaja. Imaginea lui de pe plaja mi-a revenit inca o data in minte…atat de perfect. Am adormit cu el in gand…

***

Harmalaia incepuse cu mult inainte de a-mi putea macar deschide ochii. Dar cand am facut-o l-am zarit, era acolo, sprijinindu-se pe bratul stang. Se holba la mine si mi-am pipait in fuga fata incercand sa inlatur orice ar fi putut sa il faca sa se uite asa de intens la mine.
-‘Neata! Mi-a zis si s-a ridicat un pic pentru a se face mai comod.
-Neata la naiba! Tu chiar nu ai nimic mai bun de facut decat sa te holbezi la mine? Mi-am simtit capul greu cand am incercat sa ma ridic si o durere surda m-a lovit in partea occipitala.
Probabil ca mi-a observat icnitul pentru ca s-a incruntat ingrijorat.
-Esti bine?
-Da, din parti! L-am repezit si am iesit din cort buimac. Ma simteam ca naiba. Ma durea tot corpu si cred ca aveam si un pic de febra. O senzatia de moleseala a pus stapanire pe picioarele mele si totul a inceput sa se clatine. I-am simtit bratul sustinandu-ma. L-am respins scurt si m-am lasat pe iarba.
-Hei, nu te simti deloc bine, cred ca ar fi mai bine sa intri iar in cort. Vrei sa iti aduc ceva?
Toata furia s-a spulberat. Durerea din cap devenea din ce in ce mai profunda.
-Da, te rog adu-mi un ceai sau ceva cald si o pastila daca gasesti pe undeva pe aici vreo farmacie.
Nu a asteptat sa spun altceva si a plecat val-vartej. Ei, poate ca era de treaba cateodata, DOAR cateodata. Sau pur si simplu se prefacea foarte bine.Sau s-a dus ca imi aduca ceva sa ma otraveasca. Tentant… Am auzit-o pe Celia iesind din cort si m-am intors spre ea.
-Esti bine? Arati ca naiba!
-Mersi! I-am raspuns sarcastic. Nu, nu ma simt deloc bine. Cred ca am racit un pic. Aseara am fost sa inot si poate ca nu a fost cea mai buna idee…
-Ai fost sa inoti? Cu cine? M-a intrebat cu o curiozitate fatisa.
Am ezitat o clipa, dar i-am raspuns. Era cea mai buna prietena a mea. De ea nu ma puteam ascunde, stia totul despre mine.
-Cu Andrei! Asta sigur a luat-o nepregatita pentru ca mi-a aruncat o privire confuza. Si da, stiu ce gandesti. E ciudat mai ales ca eu m-am purtat asa urat cu el. Am incercat sa ma comport mai bine cu el, am incercat sa… comunicam. Dar apoi s-a intamplat ceva ciudat. Am privit-o in ochi si m-a indemnat sa continui. In timp ce eram acolo pentru o clipa a fost ca si cum… - eram confuz si m-am indoit si mai mult de ce urma sa zic- el m-ar placea in modul ala mai personal. Am ras prosteste gandindu-ma la ce tocmai imi iesise pe bura. Era imposibil.
Am ramas amandoi tacuti. Cu siguranta nu se astepta la asa ceva.
-Tu stii mai bine, Cris! Dar nu te lasa inselat de aparente, doar stii ca…
-Da, da, stiu, am intervenit usor iritat de lipsa de incredere a Celiei. Stiu ca am mai facut greseala asta de mii de ori, dar acum a fost altfel, parea sincer… expus. Nu stiu, poate ca e doar imaginatia mea…
L-am zarit peste umarul Celiei venind spre noi. Avea intr-o mana un pahar mic, cu ceai cel mai probabil si in cealalta mana avea o pungulita cu medicamente. S-a oprit si mi-a intins o pastila.
-Ia-o, m-a indemnat. O sa te simti mai bine. Am dat pastila pe gat si mi-am savurat ceaiul in liniste. Celia s-a retras in cortul ei sa-l trezeasca si pe Cosmin, iar eu am ramas doar cu Andrei.
Stateam amandoi pe iarba, fiecare cu gandurile lui. Capul inca imi mai pulsa usor, dar durerea se atenua la fiecare moment, inghitita in efectele pastilei.
-Multumesc!
-Cu placere!

Am ramas restul zilei in camping. M-am dus in foisor, m-am intins intr-un balansoar si m-am odihnit. Ma simteam obosit. Celia si Cosmin s-au dus la plaja, dar Andrei a refuzat invitatia de a-I insoti. S-a plimbat prin ccamping, sau si-a facut de lucru cu telefonul restul zilei. Cred ca am atipit un pic in a doua parte a zilei, dar m-am trezit cand a inceput ploaia. Cred ca era in jur de ora doua. M-am uitat in jur, dar nimeni nu se zarea. Probabil mai toti erau pe plaja. Sunetul ploii m-a relaxat. M-am intins mai confortabil in balansoar. Un miros placut de mancare mi-a scaldat narile si imediat stomacul meu a reactionat. Mi-era foame. Senzatia de rau disparuse, la fel si durerea de cap. Ma simteam mai bine. Racisem un pic, dar acum eram mai bine. Am auzit pasi si l-am zarit pe Andrei care se apropia cu mai multe casolete cu mancare in maini.
-Exact la fix! I-am zis iar el mi-a zambit.
-Stiam eu ca avea sa ti se faca foame. Hai sa vezi ce am luat. Ne-am asezat la masa din centrul foisorului si am desfacut casoletele nerabdator. Cateva sendvisuri, salate, cartofi prajiti. Total nesanatos, dar total potrivit pentru a-mi ridica moralul.
Am luat din toate cate putin. Andrei a facut la fel.
-E bun!am ingaimat cu gura pe jumatate plina.
-Ma bucura ca iti place. Am vrut sa te intreb ce sa iau, dar nu am vrut sa te trezesc asa ca am intuit ce ai vrea sa mananci.
-Ai facut alegerea perfecta! Am incuviintat.
-Stii ceva de Celia si de Cosmin?
-Da, au spus ca se duc sa manance in oras. Ne-au invitat si pe noi, dar le-am spus ca dormi si oricum cumparasem mancare. Mi-a raspuns el printre inghitituri.
-Aha!
-Cum te mai simti?
-Mult mai bine, am recunoscut incantat.
-Ma bucur sa aud asta. Chiar imi faceam griji, dimineata nu aratai prea bine! Si mai pe seara iesim undeva?
-Nu. Vreau sa stau sa ma mai odihnesc. In plus e cam rece si nu prea sunt in apele mele. Ma simt un pic depresiv de la vremea asta ploioasa. Dar tu poti sa te duci cu Celia si Cosmin. Sigur ei o sa iasa.
-Hm… O sa vad, nu prea am chef nici eu. Nu parea sincer. Cu cateva momente inainte vroia sa iesim si acum?!
- Tu stii mai bine…
-Daca e poate iesim la o plimbare scurta pe aici prin imprejurimi, nu prea departe. Ce zici?
-Parca nu aveai chef sa iesi? L-am tachinat.
-Ei… am zis si eu asa. Ia-mi capul acum. Facem cum vrei tu.
Facem?! Noi doi facem?! Cu siguranta era straniu. Dar am renuntat la a ma gandi prea mult la asta. Nu vroiam sa caut ceva ce nu exista.
-Bine, vom vedea noi.
L-am privit cum strangea resturile si ambalajele de pe masa si s-a indepartat sa le duca la cos. Nu degeaba era 1,1. Fundul ala era ademenitor. Hm…Poate ca ma simteam mai bine decat as fi crezut. S-a intors si s-a asezat pe scaunul din fata mea.
-Si acum ce facem?
Am dat din cap nestiutor.
-Jucam ceva?
-Da, daca vrei tu.
A scos un pachet de carti si le-a impartit. Ne-am petrecut in felul asta restul timpului pana cand s-a inserat.
-Cred ca ar fi cazul sa merg la culcare, i-am spus uitandu-ma la ceas. E 10 deja.
A parut un pic dezamagit. Chiar ne distram. Pentru cateva ore am uitat cat de nesuferit fusese si ca ma jignise. In acel timp a fost Andrei cel de treaba.
-Ok, vin si eu dupa ce fac un dus. Dar ai grija sa te invelesti cu ceva mai gros. E destul de rece in noaptea asta si e foarte posibil sa ploua mai spre dimineata. Am incuviintat ascultator din cap si am plecat spre cort. Chiar se racise si sufla un vant ce iti facea pielea de gaina. M-am grabit la cort. M-am asezat pe saltea si am cautat in geanta o patura mai groasa. Am scos-o si m-am invelit. Mi-am luat pozitia fetala asteptand sa vina si Andrei. Am inchis ochii incercand sa ma odihnesc un pic, dar probabil pentru ca am adormit.
M-am trezit incercand sa imi dau seama cat am dormit. Probabil nu mai mult de o ora pentru ca in campus inca se mai auzeam voci, nu era trecut de 12 cu siguranta. M-am intors spre locul lui Andrei si l-am vazut acolo strans, tremurand usor. Nu purta decat boxerii si era invelit cu un cearceaf subtire. Statea cu spatele la mine. Am tras patura de pe mine si am dat sa il invelesc, dar el m-a simtit si s-a intors spre mine.
-Hei, te-am trezit?
-Nu, stai linistit. Dar tu de ce stai asa si nu ai luat si tu patura sa te invelesti?
-Nu am vrut sa te trezesc, - a evitat sa continue – dormeai asa de linistit. N-am vrut sa te deranjez.
-Hai lasa prostiile si vino incoace. Si am ridicat patura ca sa patrunda sub ea. A dat cearsaful la o parte si s-a apropiat de mine. Corpul lui inca fierbinte si umed dupa dus s-a lipit partial de al meu. Patura era mica si de-abia aveam loc amandoi sub ea. S-a tras un pic mai aproape de mine.
-Multumesc, a ingaimat el recunoscator.
Fetele noastre se aflau la mai putin de 5 centimetru una de alta si i-am simtit respiratia prospata mirosind a mentol. Am inhalat profund incercand sa imi imaginez gustul acelor buze voluptoase. I-am studiat conturirle fetei, atat de barbatesti.
-Cristian, mai esti suparat pe mine? M-a privit in ochi ca un catelus nepastuit care iti cere adapost. Nu puteam sa fiu rautacios desi pentru o secunda mi-as fi dorit sa o pot face.
-Nu, cred ca nu. Adica stiu ca ai o problema cu inclinatia mea. Am inteles asta, dar nu cred ca era cazul sa o spui asa fatis. Ti-as fi recunoscator daca data viitoare te-ai abtine.
Parea buimacit, uimit de nuanta pe care o dadusem eu dicutiei.
-Nu e ce crezi tu. Chiar nu am nimic cu tine, nici nu as avea cum sa am ceva cu asta. Esti tu si inteleg asta, doar ca am fost un pic nervos si am reactionat nepotrivit.
Nu avea rost sa insiste. Oare de ce o facea?
-Termina, Andrei. Inteleg situatia. Te deranjeaza. Dar nu fac mare caz cu asta daca tu te abtii de la comentarii rautacioase. Stiu ca nu multi pot sa accepte si …
Dar m-a intrerupt:
-Taci! Crezi ca daca aveam ceva impotriva mai faceam asta?
Si m-a sarutat. Buzele ii erau dulci, iar mentolul inca se simtea. Si-a trecut mana peste obrazul meu, mangaindu-ma tandru. Am intredeschis usor buzele, iar limba lui si-a facut drum spre a mea, amandoua atingandu-se intr-un dans lasciv, de o pasiune ucigatoare. Mi-am simtit trupul infierbantat, unde electrice trecand prin mine in fiecare clipa, excitand fiecare celula a corpului. Mi-am trecut mana prin parul lui si l-am tras mai aproape, trupurile contopindu-se intr-o imbratisare sacra. Mana mi s-a strecurat pe spatele lui si apoi pe bratele lui vanjoase. M-a tras la pieptul lui si i-am simtit trupul infierbantat. Ritmul sarutului deja degenera intr-o directie noua, trecand de la nevinovat si simplu, la o daruire completa, o pierdere in propriile pasiuni si placeri. Urma sa o facem, dar s-a oprit in ultimul moment. Ne-am privit in ochi.
-Hai sa dormim acum, probabil inca te simti un pic slabit, mi-a spus observand nelamurirea de pe chipul meu. Pot sa te iau in brate?
M-am intors inca incapabil de a spune ceva. Si-a strecurat bratul in jurul mijlocului meu, s-a apropiat mai mult de mine si m-a sarutat scurt pe gat.
-Noapte buna!
I-am raspuns la randul meu. Eram inca incapabil de a spune ceva mai complex. Ce se intamplase? Cum era posibil? Noi doi ne… sarutasem? Nu am putut procesa ce se intamplase cu doar cateva secunde inainte… Am fost la un pas de a face sex? Si de ce s-a oprit? Am inchis ochii incercand sa adorm. Dimineata lucrurile vor fi mai clare, cu siguranta. Acum somn, sau cel putin sa incerc sa dorm. Mi-am spus ca trebuie sa o fac. Dar oricat de mult incercam nu puteam. Acea senzatie revenea si revenea. In plus el acum ma tinea in brate. La naiba! Ce era in neregula cu el? Mai intai ma jigneste ca sunt gay iar apoi ma saruta? Aveam atatea intrebari, dar am tacut. Probabil deja adormise, i-am simtit respiratia sacadata in spate. Trupul lui il invaluia pe al meu intr-o imbratisare protectoare. Tipul asta era cu capul? Sau mai rau: era gay?!
Am adormit intr-un tarziu cu aceleasi intrebari in minte.

***

Cand m-am trezit dimineata el nu era acolo. M-am ridicat, mi-am schimbat pantalonii si am iesit din cort nerabdator sa il gasesc. Trebuia sa imi raspunda la atatea intrebari. L-am cautat, dar nu l-am gasit nicaieri. Celia mi-a spus ca a plecat cu cateva minute inainte sa ma trezesc eu si a zis ca o sa se intoarca pe seara.
Oare ce era in neregula cu el?!
-Mergi cu noi azi la plaja, nu?
-Da, i-am raspuns absent si am plecat spre dus.

Cateva minute mai tarziu eram deja pe plaja, dar bineinteles ca doar noi trei. Andrei lipsea. Ciudat…
Dupa ce am intrat de cateva ori in apa, am reusit sa raman singur cu Celia. Cosmin era in apa si facea scufundari. Celia il privea cu dragoste. Era implinita, era usor de observat. Si linistita, spre deosebire de mine. Eu inca incercam sa gasesc raspunsuri pentru seara trecuta, dar fara rost, era CIUDAT!
-Celia, vreau sa vorbesc ceva cu tine. Si-a intors privirea spre mine si m-a indemnat sa continui.
Tu ai observat ceva in neregula in ultimul timp la Andrei? S-a uitat nedumerita asa ca am continuat. Adica, ai observat ca se poarta mai afectuos cu baietii, sau cu Cosmin in special?
-Ce vrei sa insinuezi?Te rog nu o lua de la capat cu prostia de ieri. Tonul ii era usor taios, asa ca am batut in retragere.
-Stai, nu te agita asa, doar ca aseara s-a intamplat ceva foarte straniu, am ezitat nestiind cum sa continui.
-Ce mai exact?
-M-a sarutat!
-What the f….?
-Te-am lasat fara cuvinte,nu?
-Asta e putin spun. Cum adica te-a sarutat. El e cu Cristina, sau cel putin a fost. El nu e gay.
Avea dreptate in privinta asta, dar gestul lui contrazicea toata povestea asta.
-Stiu, si cred ca ai dreptate. Dar M-A SARUTAT!!! Pe gura! M-am rastit exasperat la ea dupa care mi-am luat fata in maini. Nu stiu ce sa mai cred. S-a intamplat si apoi deodata s-a oprit brusc ca si cum nu si-ar dori asta. Dar m-a luat in brate si am dormit asa restul noptii. Sunt confuz, am zis disperat. Cred ca incepe sa imi placa de el, dar nu vreau sa mai sufar!
-Calmeaza-te, m-a incurajat. O sa fie bine. Sunt aici cu tine. A trecut pe sezlongul meu si m-a cuprins cu bratul, tragandu-ma spre ea. Esti sigur ca v-ati sarutat aseara? Sigur, sigur?
-Da! Foarte sigur!
-Ai incercat sa vorbesti cu el despre asta?
-Nu a vrut sa vorbim despre asta, a spus ca trebuie sa dormim si imediat a adormit. Dar m-a sarutat atat de pasional incat toate cuvintele ar fi fost de prisos, sunt sigur de asta, nu mai aveam nevoie de confirmari. Am simtit ca am doreste, pasiunea din el vorbea de la sine. Nu mi s-a parut. Sunt convins de asta. M-a dorit la fel de mult ca mine. Dar dintr-o data s-a oprit. Nu inteleg de ce.
-Poate ca a fost doar un impuls si s-a temperat. Poate era doar suparat din cauza Cristinei.
-Nu, nu a fost doar atat. Chiar m-a sarutat! Pasional. Si acum nu stiu ce sa fac.
-Cred ca indicat ar fi sa astepti urmatoarea miscare din partea lui, mi-a spus ea ganditoare.
-S-ar putea sa ai dreptate, i-am zis si m-am intins pe sezlong. Ea m-a sarutat scurt pe obraz si a s-a dus in apa la Cosmin.
Complicata mai e viata, mi-am zis si am inchis ochii.

Toata ziua am stat pe plaja. Dar gandul meu era tot la el. Nu-l iubeam, ma simteam doar atras de el, il doream, vroiam sa fie al meu o data. Mai departe nu vroiam sa ma gandesc. Voiam sa inteleg ce vrea de la mine. Atat!
Cand soarele a apus am pleact de pe plaja si in cateva momente l-am zarit. Era acolo langa cort si ma astepta, tacut, pe iarba cu o carte in mana. Ca si cum m-ar fi simtit si-a ridicat privirea si un zambet i s-a latit pe fata.
-Te asteptam, mi-a spus. Ti-am pregatit ceva.
-Nu, mai intai avem de vorbit. Cred ca e ceva ce noi doi trebuie sa clarificam. Ce s-a intamplat aseara a fost…
-Te rog, nu acum. Vom avea timp sa vorbim. Vreau sa mergi cu mine undeva. Nu va suparati daca vi-l rapesc un pic, nu?
-Sigur ca nu! A spus Celia si mi-a facut cu ochiul. Cosmin a dat indiferent din cap.
M-a luat de mana si m-a tras dupa el. DE MANA! Am incercat sa imi vin in fire, dar fara rezultat. Ca si in seara precedenta, trupul meu o lua razna la atingerea lui. L-am urmat din instinct.
-Trebuie sa iti pui asta la ochi, mi-a spus el vesel si mi-a intins o bucata de material de satin rosu.
-Chiar trebuie?
-Da! Spuse hotarat si m-a ajutat sa ma leg la ochi. M-a luat de mana iarasi si m-a indrumat dupa el. Mi-am dat seama ca am intrat intr-o casa la un moment dat, restul informatiilor fiindu-mi straine pana cand in cele din urma mi-a zis: Am ajuns. Poti sa o dai jos.
Mi-am tras esarfa de pe ochi si am ramas mut de uimire. Ma aflam intr-o camera mica, asemenea celor de pensiune. Era slab luminata doar de o veioza de langa pat. In partea opusa era asezata o masa rotunda, invelita cu o matase rosie. De o parte si de alta am vazut tacamuri asezate. O lumanare ardea tremuranda pe centru.
-Iti place? M-a intrebat cu zambetul pana la urechi.
-N-am cuvinte sa spun. E…superb. Dar ce-i cu asta? De ce m-ai adus aici?
-E pentru tine.
-Pentru mine? Am clipit uimit. Esti sigur ca toata asta e pentru mine?
-Da, mi-a replicat sincer. Acum te poftesc la masa.
N-am mai fost in stare sa articulez nici un cuvant in timpul mesei. Doar ne-am vazut de cina si din cand in cand ne-am privit. Daca pana acum eram confuz, acum eram si mai in ceata. Ce urmarea cu asta? Am inceput sa intuiesc cand m-a chemat pe pat alaturi de el. M-am conformat si m-am asezat la cativa centimetri de el. S-a ridicat un pic si s-a apropiat, punandu-si mana peste a mea. Era prea mult.
-Ce-i tot circul asta? am rabufnit smulgandu-mi mana din a lui si m-am ridicat. M-am dus spre fereastra si am asteptat un raspuns cu spatele la el. Chiar trebuia sa clarificam chestia asta o data pentru totdeauna.
-Chiar nu intelegi? N-am putut sa ii vad fata dar am stiut ca ma priveste dezamagit.
-Nu. Ce vrei de la mine? Am tipat exasperat.
-Pe tine! L-am simtit cum se apropie de mine. Si-a trecut bratele in jurul meu si si-a pus capul pe umarul meu. M-a sarutat prelung pe gat. M-am pierdut in acel val de placere si cu mana l-am apasat si mai tare pe gatul meu. L-am starnit si buzele lui mi-au sarutat zona claviculara si mai apasat. A avansat usor spre buzele meu si i-am simtit bratele vanjoase cum am intorc spre el. Magia de seara trecuta s-a repetat. M-a sarutat pasional, flacara vie a dorintei arzandu-ma necrutatoare pe interior. Mainile lui au inceput sa caute marginea tricoului meu si cu un gest scurt la tras in sus. Ne-am despartit doar o secunda din sarut cat am reusit sa il dezbrac si eu si apoi ne-am predat intr-un sarut din ce in ce mai pasional. Mi-am trecut mainile peste pectoralii lui fermi si i-am cuprins in palme. A genmut usor cand i-am atins sfarcurile si am simtit cum ma trage mai aproape de el. Degetele lui cautau frenetice nasturele de la pantalonii mei si intr-un sfarsit a reusit sa il descheie. M-am simtit expus cand mi-a atins zona deja intarita. Se citea nerabdare in fiecare gest, in fiecare atinge. Mi-am trecut degetele pe spatele lui si l-am zgariat usor, simtind nevoia sa eliberez tensiunea care imi invada corpul. A gemut de placere si s-a desprins brusc din sarut. Am coborat usor sarutandu-l pe gat apoi pe pectorali. Mi-am petrecut buzele in jurul sfarcului lui si un suierat usor i-a scapat. Mi-a pus mainile pe umeri si m-a impins mai jos. I-am dat boxerii jos si am infruntat frumusetea ce se aflla ascunsa acolo. L-am facut sa geama inca o data si inca o data, facand ce stiam mai bine. Mi-am folosit buzele pentru a o cuprinde, iar cu miscari de du-te-vino l-am stimulat. As simtit mana lui pe cap cand m-a impins usor inainte si am simtit cum gura imi este invadata de placere.
-Te vreau, mi-a soptit stins.
M-am ridicat si l-am lasat sa imi dea jos boxerii. I-am prins incheieturile in maini si l-am impins spre peretele de langa fereastra. L-am sarutat pe gat si am urcat spre lobul urechii. L-am prins cu dintii si am strans usor dupa care l-am sarutat. Era teribil de excitat si corpul lui a devenit rigid din cauza tensiunii. S-a intors cu spatele si am stiut ce aveam de facut. M-am apropiat de el si m-am pozitionat cat mai comod pentru amandoi. El s-a relaxat si m-a lasat sa intru. A gemut prelung si am stiut ca eram complet in el. S-a tras usor inainte si apoi inapoi, repetand miscarea din ce in ce mai repede. L-am lasat pe el sa inceapa pentru a se obisnui cu senzatia. I-am simtit mana pe fundul meu si m-a indemnat sa preiau de acolo. M-am miscat regulat, fiecare miscare fiind insotit de gemetele amandurora. Am intetit ritmul si respiratia lui s-a accelerat. Ma miscam fulgerator, oferindu-i placeri nebanuite. Tensiunea crestea cu fiecare gest. I-am luat mana si i-am dirijat-o spre a-si oferi singur ceea ce eu nu-i puteam oferi pentru moment. Gemetele au crescut in intensitate. Mana lui se misca in acelsi ritm cu mine. Corpurile noastre au devenid din ce in ce mai rigide pana cand in cele din urma am simtit ca e momentul. A terminat in acelasi timp cu mine si am simtit cum trupul mi se moleseste. M-am retras din el si l-am intors cu fata spre mine. Chipul, plin de transpiratie ma privea uluit.
-A fost super. Doar atat a reusit sa spuna si m-a sarutat.

Cum a fost? Astept comentariile voastre mai jos. Puteti comenta chiar daca nu aveti cont. 










Sa vina si continuarea? Vreti?




32 comentarii:

Foarte frumos:D

 

Ioooooi. : E genial. Pur si simplu genial . o.O

 

A fost foarte...Fifty Shades Of Gay :)) Iti ador lucrarile!! Peace Out! xo

 

Cred ca as putea-o recitii la nesfarsit, succes pe mai departe si asteptam urmatoarele compozitii! :)

 

Multumesc tuturor! Vreti si partea a doua?

 
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
 

Foarte frumos! Extrem de psional si pur.

 

Da, foarte frumos am fost putin bulversata, nu ma asteptam Cosmin sa fie bottom. In rest numai pareri bune. bravo :D

 

@Paula Elementul surpriza ;)

 

vreau si restul :D scuze ca am incurcat personajele

 

Salut,superba creatie,fa te rog si continuarea..as vrea neaparat sa vad ce se intampla pentru ca nu imi pot scoate din cap fantezia,am citit-o deja de 3 ori si am sa o mai citesc!

 

hai mai draga cristian,pe cand continuarea?cat ne mai lasi asa in suspans?:))

 

In cateva zile apare si continuarea :)

Multumesc pentru toate comentariile si pentru suportul vostru!

 

Doar: WOW!!

 

Extrem de captivanta povestirea ta.Plina de suspans si care te face sa-ti doresti sa o recitesti.Te rog sa faci si continuarea...abia astep.

 

Aww. Keep goin' <3

 

pe cand se anunta continuarea????

 

hai ma ca au trecut aproape 2 luni si eu una tot mor sa aflu continuarea:))

 

foarte frumos.

 

Vreau sa stiu dak are continuare.e super poveastea.

 

Cristian de unde esti?:)

 

Foarte frumos. Inca o poveste impresionanta. Ai potential de scriitor. La lejeritatea cu care scrii povestilea astea as putea spune ca sunt reale. Poate una din ele chiar e :d Astept cu nerabdare urmatoarea parte. Nu te opri din scris. Continua si povestea asta si pe cea cu "Cristian and Alex". Succes in continuare si multe Felicitari!! >:d<

 

Hey! Si eu am inceput sa scriu povesti de dragoste gay in mai si mi-am creat propriul blog. As fi foarte bucuros daca ati intra, citi, iar mai apoi comenta cum vi s-a parut. Multumesc foarte mult!
http://limoncitogaystories.blogspot.ro/

 

Cate pagini are in word?!

 

Wooww.....E superba....

 

super cool.o poveste incredibila

 

Foarte frumoasa frate

 

Ma ,e super povestea , ti sa intimplat tie sau e doar imaginatia??? :D

 

O poveste atat de frumoasa, descrisa cu mult talent. Oare Andrei era gay? Nu, eu cred ca era bisexual. Bisexualii, inainte de a-si defini pentru totdeauna orientarea sexuala agreata, cauta refugii in ambele. Dar... si dupa, atunci cand o persoana de sex opus sau de acelasi sex il dezamageste (Andrei se certase cu iubita), un bisexual isi cauta refugiul, mangaierea etc. in bratele unei persoane de sex opus celei care l-a dezamagit.

 

prea de cacat , fuck lgbt

 

Trimiteți un comentariu

 
online counter