The most beautiful kiss! *Part 12*

Spor la citit . A sosit si a 12-a parte!!!

Nu uita inainte de a citi partea a 12-a sa le citesti pe celelate 11  pe care la gasesti mai jos:

Partea 1
Partea 2
Partea 3
Partea 4
Partea 5
Partea 6
Partea 7
Partea 8
Partea 9
Partea 10
Partea 11


  Cele doua zile au trecut si momentul plecarii a venit mult mai devreme decat mi-as fi dorit. Nu mai vorbisem decat  de 2 ori cu Cristian in aceasta perioada. N-am avut multe sa ne spunem, m-a sunat doar sa ma intrebe ce ar trebui sa isi puna in bagaje. Mi-as fi dorit sa nu sune, desi simteam nevoia sa vorbesc cu el. Chiar si cand mi-a telefonat  simteam ca asta e mai mult o scuza ca sa ma auda.
   Mama a vorbit cu mama lui Cristian de cateva ori si au stabilit toate detaliile. Totul era bine, mai putin eu. A fost pentru prima data cand nu am fost la fel de entuziasmat de aceasta vacanta. Ai mei au observat aceasta schimbare, desi am incercat sa maschez acest fapt cat de mult puteam, invocand motive puierile ca oboseala sau pur si simplu faptul ca am o stare mai proasta.

                                                                       * * *
   Ceasul mi-a sunat parca mai incapatanat decat in alte dimineti, l-am oprit in incercarea de a mai atipi la loc. M-am zvarcolit un pic in pat, dupa care neavand somn m-am ridicat, mi-am facut programul de dimineata si mi-am coborat bagajul. Celelalte lucruri erau deja pregatite, mama avusese grija de toate inca de seara. Tot ce mai ramanea de facut era sa ii asteptam pe Cristian si mama lui.
   Soneria de la intrare s-a auzit si am stiut ca momentul pe care incercam sa il imping cat mai departe de timpul prezent sosise. Usa s-a deschis si i-am putut zari pe cei doi musafiri de langa fereastra unde ma postasem  urmarind activitatea din curtea interioara. Am oftat scurt simtind ca  greul abia acum avea sa urmeze. Mama i-a intampinat pe cei doi si m-am dus si eu si am dat buna ziua plictisit. Cristian s-a uitat incordat la mine, probabil ca simtea ce era in interiorul meu. De multe ori credeam acest lucru. Avea darul de a privi dincolo de vorbele si gesturile mele asa cum faceam si eu cand observam ca are o problema pe care nu vrea sa o discute cu mine. Din acest punct de vedere eram foarte apropiati, dar devenea ciudat cand avansam prea mult pe acest teritoriu interzis si descopeream lucruri care nu erau in regula.

Continuarea ... 





   De multe ori il surprinsesem pe prietenul meu uitandu-se la mine cu o privire, care mi s-a parut cel putin suspecta. Iar cand observa ca il privesc fix, se simtea descoperit si incerca sa se uite in alta parte. Am incercat atunci sa imi explic ce se intapla, de ce se poarta asa de ciudat, dar lucrurile imi erau prea vagi. In acest mare puzzle, eu  aveam acces la prea putine piese si nu puteam sa imi dau seama care e imaginea de ansamblu, vedeam doar mici franturi... Acest lucru ma deranja la culme, mi-ar fi placut sa stiu ce crede Cristian in acele momente despre mine, mi-as fi dorit sa aflu care sunt trairile lui interioare, dar chipul brusc i se crispa si nu ma lasa sa patrund dincolo de acel zambet de fier pe care il afisa.
   Acum insa parca nu mai era ca alta data, acum era o altfel de privire, nu dorea decat sa se convinga ca sunt in regula, ca imi face bine prezenta lor. Insa acest lucru nu i-l puteam arata pentru ca nici macar eu nu credeam .
   -E timpul sa plecam! Hai, toata lumea la masina! Alex, sper ca nu ai uitat  nimic! glasul mamei cufunda totul in neant, toate gandurile mele se risipira .
   Am respirat adanc simtind nevoia sa iau o cantitate mai mare de aer in piept si mi-am zis "Asta e!" , dupa care mi-am ridicat de jos bagajul si l-am dus la masina.
   -Alex si Cristian, voi veniti cu mine! Maria va merge cu mama cu masina cealalta! se auzi vocea tatalui meu care pica asemenea unui trasnet prelung, urmat de un tunet asurzitor care ma paraliza pentru un moment.
   Dezmeticindu-ma am incercat sa protestez, dar stiam ca nu are niciun rost, odata ce mama hotarase ceva, lucrurile nu se mai schimbau sub nicio forma. M-am conformat si mi-am pus bagajul in masina, dupa care m-am urcat pe bancheta din spate a masinii. Speram ca asta sa reprezinte un apropo suficient pentru Cristian ca trebuie sa se urce in fata, dar din pacate nu a fost. El se aseza langa mine, in spate. Am oftat prelung, gest care nu ii scapa lui Cristian. In aceste momente nu il doream, nu il vroiam langa mine, simteam ca e mai bine ca el sa fie la kilometri distanta , dar in acelasi timp simteam ca daca nu ar fi aici, cu mine, i-as duce dorul . Aceste trairi contradictorii ma oboseau, ma sleiau de puteri.
   In momentul imediat urmator m-am simtit vinovat, el nu avea nicio vina pana la urma, eu eram singurul vinovat pentru ce se intampla in mine. nu am fost in stare sa ma controlez si asta era doar vina mea. Tata a urcat la volan si masina a pornit cu un zgomot surd. M-am tras cat mai spre fereastra din dreapta si mi-am lipit fata de geam. Incercam orice numai sa il evit pe cel de langa mine. Era atat de aproape dar totodata atat de departe pentru ca il impingeam cu minte, incercam sa ii proiectez prezenta undeva departe. Tata incerca sa vorbeasca, cu noi dar nu eram in stare sa reproduc niciun sunet. Doar Cristian mai spunea din cand in cand cate ceva, lucruri pe care le simteam straine, din ce in ce mai indepartate de mine.
 
                                                              ***
Tot restul drumului a fost la fel. Cele 4 ore pe care le-am facut pana la casa bunicilor au fost incordate si pareau ca nu se mai termina. Cand am ajuns am simtit cum mi s-a luat o piatra de pe inima. Am coborat repede din masina si m-am grabit spre usa de la casa bunicilor, lucru insa cam greu de facut din cauza zapezii. Pe jos se asezase un strat de vreo 30-40 de cm.
   In jur totul era cufundat in alb. Totul se afla sub stapanirea troienelor imaculate. Linistea trona in acest capat de lume uitat. Mi-as fi dorit ca si in inima mea sa fie la fel de liniste. Mi-as fi dorit ca peste sufletul meu sa cada o ninsoare la fel de abundenta care sa inghete toate gandurile si temerile mele. Copaci, case, garduri, toate purtau aceasta haina grea a iernii dar nu se plangeau, pareau cufundati intr-un somn profund. In departare se zarea un varf de munte, l-am privit consternat. Era atat de tacut, atat de solemn. In nemiscarea lui incremenitoare se impunea tuturor caselor de la poalele lui. Doar siruri  dansante de fum negru ieseau pe cosurile  vechi ale caselor. Mi-am intors privirea spre ceilalti. Mama impreuna cu doamna Maria incercau sa dea jos restul bagajelor din masina si tata si Cristian deschideau portine mari ale curtii pentru a parca masinile acolo. Eu m-am indreptat spre casa bunicilor. Nu zaream pe niciunul prin curte asa ca m-am apropiat de fereastra si am batut in geam dupa care am patruns in curtea din fata casei. Era un spatiu ingust, inconjurat de un gard acoperit de zapada, care despartea curtea aceasta mica de restul gospodariei . Am auzit usa deschizandu-se si am zarit-o pe bunica.
   -Alex! Ati ajuns! Chipul ei rumen, incadrat de basmaua  viu colorata radia de bucurie. Era vesela de fiecare data cand veneam sa o vizitam.
   M-am apropiat de ea si am imbratisat-o si ea m-a sarutat pe ambii obraji.
   -Dar unde sunt ceilalti? m-a intrebat nerabdatoare.
   Am aratat cu privirea spre poarta si ea s-a indreptat in acea directie. In urma ei, iesise si bunicul. El m-a intins mana solemn si mi-a zambit binevoitor. Imi era dor de amandoi si ma simteam bine ca am ajuns aici. Dintr-o data totul parca se cufunda intr-o liniste familiara, o liniste pe care nu o mai cunosteam.Trupul mi s-a relaxat si parca totul se insufletea in jurul meu.
   Am intrat cu bunicul meu in casa, auzindu-i si pe ceilalti in urma mea. Rasetele celorlalti spargeau linistea inghetata din jur. M-am dus in camera bunicilor. Era o camera nici prea mare, nici prea mica, puternic luminata. M-am asezat langa soba in care ardeau cu zgomot lemnele. In camera era cald si tocmai acea caldura ma molesea. M-am lipit de teracota calda si m-am lasat prada acelei moleseli. Usa s-a deschis din nou si au intrat si ceilalti. Cristian era in urma tuturor si l-am recunoscut imediat, nu se simtea in largul lui , dar incerca printr-un zambet fortat sa ii faca pe ceilalti sa nu observe asta. Mi-a parut rau pentru el, dar nu puteam face nimic. Incercasem atat de mult sa il indepartez de mine in masina, incat acum il simteam departe, undeva de unde nu mai putea ajunge la mine. Mi-am inchis ochii si m-am bucurat de caldura. Era placut. Ceilalti au inceput sa vorbeasca. Bunica facuse deja cunostiinta cu mama lui Cristian si se parea ca deja se placusera reciproc incat toti erau numai un zambet, insa nu imi mai pasa. Ma simteam bine, asta era tot ce conta. In jurul meu se materializase o sfera invizibila care ma apara de ceilalti. Nu ma mai afectau nicidecum.


   Cred ca am stat acolo cateva minute bune, dar de la un moment dat caldurea devenea suparatoare. Acea stare de moleseala se transforma incet in iritare, era prea multa vorba, era prea multa galagie si agitatie in jurul meu asa ca mi-am luat geaca de pe pat  si sub privirile celorlalti am plecat. Am iesit din curtea din fata casei si m-am indreptat spre gradina bunicilor. Era o suprafata in panta acoperita insa acum de cantitati uriase de zapada. Era liniste. Nu batea vantul, dar racoarea iernii imi biciua placut chipul. Fata de caldura de mai devreme, acum racoare era binevenita. Am desfacut bratele si m-am lasat patruns de linistea din jur. Ma simteam fericit. Frigul ma patrundea intr-un mod placut. M-am aplecat si am bagat mana in zapada afanata.
   Wow!!!Un bulagare ma lovi din senin in ceafa. Linistea mea se franse brusc ca o panza pe paianjen. M-am intors si l-am vazut pe Cristian zambind. Era mandru de fapta lui, lucru care ma irita si ma amuza in acelasi timp. Am luat si eu o mana de zapada, am facut-o bulgare si am aruncat-o spre el dar fara rezultat, s-a ferit in ultimul timp. Razand a facut alt bulgare si a aruncat in mine, ratand de aceasta data. Am ras incantat si am facut alt bulgare, dar de data asta l-am nimerit in mana stanga. S-a uitat amuzat la mine, incercand totodata sa mimeze o fata  razbunatoare. Urmatorul bulgare din partea lui ma lovi fix in frunte si amuzat de acest fapt m-am napustit asupra lui l-am impins in zapada. Pastrandu-si oarecum echilibru incerca sa ma dezechilibreze, dar am ramas ferm pe picioarele mele. Incercam sa ne daramam in zapada. Mainile mele erau prinse de ale lui si corpurile noastre se miscau haotic.
   Un moment de neatentie din partea mea si am simtit cum ma cufund in zapada rece dar placut de pufoasa. Mana mea insa ramase inclestata pe bratul lui Cristian si acesta cazu peste mine. Am incremenit amandoi. El era asezat peste mine si privirile noastre staruiau una in alta. Respira sacadat, obosit dupa joaca noastra. . Simteam ca trebuie sa ma misc dar ceva in mine nu ma lasa. Totul incremenise in jurul nostru. Timpul parea oprit in loc, numai privirea lui era vie. Isi umezi usor buzele cu o miscare senzuala. Am simtit un nod in gat. Fata lui perfecta era atat de aproape de a mea incat  ii simteam gustul respiratiei, era un gust dulceag si mirosea placut. Respira din ce in ce mai greu si nu-si muta privirea de la mine. Chipul lui capata o lumina aparte in razele timide ale soarelui. Parea atat de frumos...
   Am simtit ce avea sa se intample, stiam ca asa va fi, dar nu am facut nimic sa impiedic asta. Brusc si-a apropiat chipul de al meu si am simptit buzele lui umede peste ale mele. Le apasa  peste ale mele si am simtit cum isi strecoara limba fierbinte intre ele. Miscari tandre si suave au urmat. Buzele mele se scaldau in dulceata  lui. Pareau a avea propria lor viata. Se miscau, se atingeau intr-un ritm ametitor si se striveau cu o pofta vie.  Limba lui se atingea de a mea si gustul lui delicios il simteam acum mai  pregnant. Si-a trecut mana rece peste chipul meu, dar nu raceala acesteia ma facu sa tresar ci atingerea lui, pielea lui fina . Cu tandrete imi contura cu degetele umede chipul in timp ce buzele noastre se scaldau intr-un izvor de pasiune. Corpul mi se  relaxase si se  modela dupa al lui. Aveam ochii inchisi, dar cu sufletul ii vedeam chipul perfect, acei ochi negri patrunzatori, acele buze voluptoase care se frangeau acum in sarutari fierbinti. I-am cuprins chipul in mainile mele simtind nevoie sa il ating, sa ma conving ca e real. Era adevarat, la fel de adevarat ca acel sarut care nu se mai termina si care speram sa nu dureze la nesfarsit. Ritmul in care ni se miscau buzele se intetea si respiratia devenea din ce in ce mai rapida. Dorea sa ma aiba si il doream. Gandurile nu isi mai aveau rostul, acum totul se scalda in aceasta mare de pasiune. Sarutul devenea salbatic, dar nu imi pasa, limba lui se misca intr-un ritm ametitor si se unduia dupa a mea, buzele se frangeau in acest joc nebun. Si-a trecut si cealalta mana peste chipul meu. Sarutul continua fara incetare....


Continuarea curand :)





9 comentarii:

Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
 

poate si mai mult de atat:*

 

hey...da..tot ceea ce vreau sa spun e ca mi se pare minunata si destul de intriganta aceasta poveste:D..Cristian, scrii foarte dragut si chiar m-au emotionat insiruirea acestor cuvinte pe parcursul acestor 12 parti ale povestirii tale...ceva asemanator mi se intampla si mie cu ceva ani in urma:D:) acum ajuns la varsta de 19 ani imi dau seama k nu e asa de rau in a avea alta orientare sexuala..m-am regasit in multe dintre paragrafele tau...si eu eram speriat cu faptul k nu aveam prietena..dar uite ca anii au trecut, mi-am facut si o prietena..dar tot ma gandesc la cel mai bun prieten al meu, care de altfel il cheama Alexandru, cu care am patit si eu ceva asemanator..acum, din diferite motive, nu ne mai vorbim..trecem unul pe langa celalalt pe strada, dar intre noi se afla doar un "salut" sau un "ce mai faci?"..nu mai e ca odinioara, cand totul mi se parea incredibil intre mine si el..o sa ti se para poate ciudat dar al doilea nume al meu e Cristian:D:))..de aceea m-a fermecat povestirile tale...Astept cu nerabdare urmatoarea parte..dar anunta-ma pe romeo, te rog.. newManh3re ... nickname-ul meu :D:) pup dulce si ne mai auzim...take care of u

 

este ora 01:31 si am reusit sa termin tot de citit si cu siguranta o sa adorm cu multe ganduri
foarte frumos chiar ma simt extraordinar zambesc intruna poate din cauza ca mi am adus aminte de unele trairi asemanatoare,oricum ma bucur ca am dat de acest blog si abia astept sa mai citesc ce urmeaza felicitari cuplului :D

 

Cat de frumos... Felicitari!
E minunat tot ceea ce scrii. Visez la momentele ce le voi petrece cu puiutul meu citind textele tale.
Astept partea a13a, asap.

 

cris, esti un scriitor extraordinar...nu sunt mare fan al cititului, dar iti spun ca am stat in fata calculatorului pana am terminat toate cele 12 parti...chiar e foarte interesanta povestea, si sper sa traiesc si eo in viitor o poveste de dragoste...dar ma rog; am doar 15 ani, deci mai am tmp:D:D...te pup dulce:*!astept urmatoarea parte!:*:*

 

Multi ani fericit inainte iti doresc !Ma bucur ca ti-a placut, anonim. Ma face sa ma simt super ca prin ceea ce scriu reusesc sa aduc un zambet pe buze si ii fac si pe altii sa isi doreasca povesti de dragoste ca acestea. Parte a 13-a va aparea cred in 2 zile, asa ca fii pe faza, vor urma multe surprize.:)

 

Foarte pur! Poate daca am arata si aceasta fata,lumea ar privi intr-o alta perspectiva persoanele gay.

 

Trimiteți un comentariu

 
online counter