I can't do this... *Part 13.1* de Trixie D. LeStrange


Din nou Trixie D. LeStrange revine cu o continuare a povestii mele "Cristian and Alex story". Aceasta e varianta ei a partii a 13-a care a aparut acum cateva zile si o puteti gasi aici :) . Mie mi-a placut mult ce a scris ea si am vrut sa impart si cu voi creatia ei :) .

Tin sa specific inca o data ca acest text este o alta varianta a partii a 13 "I can't do this..." din ciclul "Cristian and Alex Story"

Referitor la partea a 14, va aparea in curand, sper sa fie gata pana la sfarsitul saptamanii , asa ca stati cu ochii in patru ca e pe drum :)

Spor la citit si astept pareri si nu uitati sa ne dati un like si sa distribuiti articolul pe retelele de socializare. Multumim :)

Daca vreti sa scrieti si voi pe blog o puteti face foarte usor. Trimiteti articolul sau creatia voastra pe mail la klau_sun@yahoo.com si ea va aparea pe blog :)





- De ce... ? interbasem scurt, uitandu-ma in ochii sai speriat.
            Cristian se uita la mine neintelegator, si o umbra de tristete se asternu pe chipul lui. Se puse langa mine, pe zapada, luandu-mi mainile intr-ale lui. Ma privea atent, stiam ca imi analizeaza trasaturile si imi venea sa intru in zapada de rusine. Oare isi daduse seama ca nu stiusem... ?
            - De ce? Pentru ca mi-am dorit la fel de mult cum si tu ai dorit-o.
            Se apropie de mine si imi saruta fruntea, apoi ma lua in brate.
            - Cristian, nu e ... nu e gresit? intrebasem sovaind. Aproape ca imi venea sa plang de fericire, dar, in acelasi timp, mi-era teama. Daca fuseseram vazuti de cineva? Daca ar fi aflat parintii si ne-ar fi despartit? Sau... Sau daca el doar se juca?!

            Nu, era prosteste, Cristian nu avea cum sa se joace, el era un om bun,a vea un suflet bun si nu l-ar fi lasat inima sa isi bata joc de altcineva. Innebunit de dragoste, l-am apucat de fularul purtat la gat si l-am tras spre mine, lipindu-i buzele delicate de ale mele.
            Avea un gust dulce, care ma innebunea. Voiam sa il tin in brate si eu, dar imi era teama. Nu era deloc bine ceea ce faceam.
            Oare astea imi erau, de fapt, sentimentele? Eu il iubisem pe el in tot acest timp ? Nu stiam ce sa cred si nici daca trebuia sa cred. Ma ingrijora comportarea lui. Fusese un sarut nebunesc, pe care-l savurasem. Nimic nu putea fi mai frumos ca sarutul sau. Tremuram acum in zapada rece, dar nu se intampla de frig. Imi era cald ,simteam ca ma topesc.       
            Cristian se uita la min atent, analizandu-mi privirea. Probabil ca isi dadu seama si el ca imi e teama. Ma lua in brate mai strans is imi saruta fruntea.
            - Alex... Alex, imi pare rau! spuse speriat. Iarta-ma, nu voiam sa gresesc...
            Mi-am incolacit mainile in jurul gatului sau, simtind c-o iau razna de-a dreptul. As fi vrut sa tip, sa urlu de fericire ca-l am langa mine. In sfarsit, imi dadeam si eu seama ca din cauza asta simteam acea caldura nebuna din trup cand ma imbratisa.
            Motivul pentru care plansese acolo, in noaptea aceea, in camera mea, se clarifica si el: era altfel. Nici nu as fi putut vreodata pronunta acel cuvant, dar stiam ce inseamna sa fii altfel decat ceilalti si sa fii vazut cu alti ochi. Probabil ca asta era motivul pentru care toti din clasa il dispretuiau pe bietul Cristian.
            Imi era mila de el, dar eram asa de fericit ca il vedeam zambit ! Daca pana atunci chipul sau fusese teribil de obosit, trada o oarecare temere, acum era in al noualea cer. Voiam sa il sarut iarasi, sa ii simt iarasi limba fina cum imi parcurge buzele. Mi-am inchis ochii, ramanand intins pe zapada. Cristian veni imdiat langa mine.
            - Daca  ne-ar fi vazut cineva? l-am intrebat incet. Daca ne-a vazut cineva?
            Eram innebunit de teama. Stiam ca lumea era rea si s-ar fi aflat foarte rapid vestea ca noi doi ne sarutaseram. Noi doi, doi baieti !
            Incetul cu incetul, m-au curpins indoielile. Daca ceea ce faceam noi doi era gresit? Desigur, nu era nimic in neregula cu asta, dar mie asa mi se parea. Faptul ca nu discutasem niciodata cu o pesoana care sama poata sfatui, care sa imi explice riscurile si placerile unei astfel de orientari ma punea in dificultate.
            Nu eram sigur ca trebuie sa dau curs acestor sentimente. Mi-era frica sa ii arat lui Cristian ca-l plac, dar, in acelasi timp, imi era si mai frica sa nu-l pied. Pasul fusese facut, iar noi nu aveam ce sa facem ,trebuia sa acceptam situatia.
            - Esti.... ? intrebasem scurt si el ma privi, incepand sa rada.
            Ori nu pricepea, ori voia sa ma supere pe mine, nu stiu. Cu certitudine, insa, m-a facut sa ma simt prost. Nu intelegeam de ce rade, nu mi se parea amuzant. Voiam sa stiu daca, de fapt, era sau nu de alta orientare sexuala. Poate ca ii placeau si fetele, nu stiu... Sau poate ca nu, fiindca nu avusese iubita.
            Mii de ganduri se plimbau prin capul meu, innebunindu-ma. Atatea de clarificat, si totusi nu indrazneam sa pun intrebarea completa, iar el nu imi raspundea. Renuntasem la orice idee, ma saturasem de-a bineela, asa ca mi-am inchis ochii. Desi dormisem, inca eram obosit.
            Am simtit cum o iau razna, cum inima incepe sa mi se linisteasca, apoi sa o ia din nou la goana cand el ma mangaia. Isi strecurase mana pe sub geaca mea, plimbandu-si palma pe abdomenul meu intr-un mod atat de placut, ca simteam c-o iau razna.
            - Cristian... soptisem incet.
            Parca nu eram eu. In general, ream o prsoana cuminte, sociabila, nicidecum nu as fi scos asemenea sunete de fata cu alte persoane sau chiar si cu mine insumi. El insa ma provoca... Simteam acolo, jos, o neplacuta umflatura si imi simteam obrajii rosii. Cristian sunt sigur ca stia totul, dar nu spuse nimic.
            Oare el mai facuse vreodata asta... ?
            Miile de intrebari ma innebuneau.
            - Alex, nu ti-e frig? Mai bine mergem in casa, sa nu racesti...
            Se ridica de pe jos, luandu-ma in brate, dar ne-am distantat pe masura ce coboram. Parca era un gand nespus, dar amandoi stiam ca trebuia sa ne ferim. Nu stiam exact ce inseamna sarutul sau... Oare ream impreuna?  Dar am lasat detaliile pe mai tarziu, tot ce mai conta acum era faptul ca eram langa el.
            Am oftat, intrand impreuna in casa. Eeram rosii in obraji, iar parintii crezura ca e de la frig. Desigur, motivul era cu totul altul si noi o stiam prea bine. Ei, insa, nu stiau. Ma amuza asta. Am intrat cu Cristian in casa ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, indreptandu-ne spre soba. Ne-am dezbracat de gecile groase, ne-am aruncat fularele si ne-am lipit amandoi de soba bunicilor.
            - Alex, voi doi veti dormi in aceeasi camera, spre a-i lasa doamnei Maria intimitatea necesara, bine? intreba mama, iar eu am chicotit si am acceptat. Imediat, gandurile imi zburara. Daca stateam in aceeasi camera cu Cristian din nou, dar acum evoluasem, imi daruise cel mai frumos cadou pe care mi-l putea face cineva.
            Eram fericit ca acum si Cristian zambea, si mama lui, si parintii si bunicii.Avea sa fie o vacanta placuta, caci eram amandoi.
            Nu stiu cand se intamplase, probabil dupa ce ne sarutaseram, dar toata stinghereala mea disparuse acum, nu mai aveam nicio problema. Ma simteam bine in compania lui Cristian, stiind ca si el e fericit si zambitor. Ma simteam mandru ca putusem darui unui asemenea om cateva mici clipe de bucurie.
            - Baieti, la masa! ne chema mama lui Cristian si m-am indreptat repede in acel loc, bucuros nevoie mare, caci deja incepuse sa ma doara stomacul. Era spre seara, drumul pana la munte, prin trafic, nu era deloc lejer. Bucuros, m-am asezat la un loc, incepand sa infulec.
            Toti imi urmara gestul, probabil resimtind nevoia de a "alimenta".

            Era seara, probail ca era zece cand am urcat in camera noastra alaturi de Cristian. Mi-am luat laptopul cu mine, stiind ca ne vom plictisi, si popcorn, asezandu-se cu lumina stinsa la un film de groaza. Am privit cu atentie secventele, pana ce aparura si anumite faze neplacute.         
            Eu deja incepusem sa tremur, in timp ce Cristian manca floricelele si, din cand in cand, imi dadea si mie cate una. Cand nu am fostatent, baiatul imi cuprinse barbia cu mana si ma trase spre el, punandu-mi stapanire pe buzele intredeschise. Fusese un sarut dulce, copilaresc, dar care ma facu fericit.
            Usa insa se deschise. Am avut noroc sa ne indepartam rapid, caci mama intra cu spatele, tragand dupa ea un micut radiator.
            - Uitati, daca vi se face frig, spuse zambind si-l lasa acolo.
            - Multumim, i se adresa Cristian mamei, in timp ce eu bagam un pumn de floricele in gura, zambind rosu in obraji din cauza a ceea ce se intamplase.

2 comentarii:

kiorul isi doreste 1 oki d*nzu Ii da 2;)

 

ce dragut, par la fel si totusi sunt diferite, multumesc amandurora pentru munca depusa si astept partea a 14-a.

 

Trimiteți un comentariu

 
online counter