Un suras trist....

   Se pare ca reactia voastra a fost nu una tocmai buna..Nimeni nu a inteles mesajul meu. Eu am vrut doar sa va prezint ca dincolo de a face sex este ceva mult mai profund decat ati gandit vreodata si anume  iubirea exista.Insa iubirea adevarata nu o poti obtine decat prin suferinta...


   Imi pare rau ca majoritatea nu se gandesc decat la sex... asta nu e totul in viata....

p.s. partile textului meu vor aparea in continuare...indiferent de reactia voastra....e ceva mult prea important pentru mine pentru a renunta.

6 comentarii:

nici sa nu te gandesti sa nu mai scrii, ca io te bat cu mana mea:))):P...sa nu crezi ca nimeni nu ti a inteles mesajul;sun sigur ca multi au mai citit povestea ta si au fost cuprinsi de emotie!!!cat despre altii, nu ai ce face...unii nu sunt tipul care sa aprecieze astfel de lucruri, in special baietii(fie gay fie str8)...in plus, am citit undeva ca tipii hetero se gandesc la sex la fiecare 21 secunde, iar cei gay la fiecare 9 secunde:))))):P:P:P!!sa scrii in continuare, pupici dulci:*:*

 

uite ca nu m=-am oprit, dovada sunt postarile car eau urmat. acum sper sa nu ma mai opresc niciodata din scris daca se poate :)

 

daca iti place si ai talent, nici sa nu te opresti:P:*:*

 

Mai citim si noi ceva?

 

@anonim : parte a a 13-a va aparea curand. incerc cat pot de repede. pana atunci ai la dispozitie celelalte articole de pe blog, daca nu le-ai citit inca.

 

Trimiteți un comentariu

 
online counter