Un nou inceput, o noua poveste... *Part 1*

De astazi voi incepe sa postez parti dintr-un nou text, mult mai amplu decat precedentele, insa care sper eu, se va ridica la nivelul asteptarilor voastre.

Pentru inceput insa primiti doar atat...


A iubi..Eu iubesc, el ...nu iubeste. Ce se intampla atunci cand oferi iubire, dar in schimb nu primesti nimic?
   Ce se intampla atunci cand esti aproape de fiinta care ti-a patruns in inima, dar nu o poti atinge, nu o poti saruta, nu poti impleti povesti de iubire cu aceasta? 
   Ce se intampla atunci cand intre voi se deschide o prapastie peste care nu poti trece, dar vrei cu toata inima ta sa frangi pamantul in doua si sa ajungi la sufletul pe care il consideri perechea ta, dar el fuge si tu  mai incerci inca o data si inca o data si inca o data pana cand puterile te parasesc, sperante ti se stinge, mirajul iubirii dispare sub lumina imposibilului si incompatibilului.
   Ce faci cand esti hotarat sa faci pasul decisiv si sa ii spui ca tu numai al lui esti, ca vrei sa fii cu el pentru totdeauna, desi si moarte ti se pare ca ar putea veni prea repede si nu te-ai putea bucura de el? 
   Ce se intampla cand buzele lui iti soptesc vorbe ascutite ca o lama de cutit despre persoana pe care o place, despre persoana pe care tu deja o consideri dusman pentru ca a indraznit sa patrunda in sufletul fiintei pe care o iubesti ? 

2 comentarii:

Cand esti indragostit de o persoana ...vrei sa stai mult cu ea , sa o tii in brate si sa nu ii mai dai drumul , cand esti trist si suparat doar o atingere din partea acelei persoane si revii imediat la normal ca si cand nu s-a intamplat nimic.Intr-o seara o stea ma intrebat: Daca te face sa suferi , sa plangi de ce nu il lasi?-Draga stea tu ti-ai parasi propriul cer? Simti ca o parte din tine pleaca odata cu el ...

 

E atat de greu, iti este atat de greu atunci cand iubesti o persoana care nu te iubeste. E greu pentru heterosexuali, dar pentru homosexuali e ucigator. E ucigator din mai multe puncte de vedere. In primul rand trebuie sa pastreze in sufletullor intreaga durere, deoarece nu o poate impartasii celui mai apropiat prieten care nu este homosexual. In al doilea rand, de multe ori persoana de care se indragostesc este de cealalta parte a baricade. Doi homosexuali, care se iubesc, nu pot sa-si exprime sentimentele in public: trebuie sa fie permanent atenti in comportamentullor sa si-l cenzureze,chiar daca exprimarealor nu estevulgara. Au fost persoane, baieti gay in special, care au fost batuti de homofobi. Dar... lumea este facuta din 10% bucurii si 90% nefericire.

 

Trimiteți un comentariu

 
online counter