Bun Venit!

   Bun venit! 

   Nickname-ul meu Cristian si sunt gay! Mi-e greu de cele mai multe ori sa recunosc ,dar  asta simt, asta sunt... 
    Am construit acest blog din dorinta de a face publice niste texte scrise de mine despre noi, oamenii mai speciali. Aici vreau sa va simtiti bine, aici vreau sa va spuneti gandurile, tot ce va apasa si sa va bucurati de viata si iubire. Oricine e bine-venit sa ni se alature.

    In fiecare saptamana va aparea cate o parte a unui text mai amplu pe care am inceput sa il scriu cu ceva timp in urma, insa am nevoie si de ajutorul vostru pentru a-l termina. Este o munca asidua, dar sper sa pot ajunge la final cu brio, alaturi de voi.

    Primele postari vor cuprinde niste texte pe care le-am scris cu ceva luni in urma. Acestea sunt terminate. Sper sa va placa!  Spor la citit si la comentat ;)) !



ImageShack, share photos of christian and oliver, christian oliver, christian , christian mann, share pictures of christian and oliver, christian oliver, christian , christian mann, share video of christian and oliver, christian oliver, christian , christian mann, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting.

1 comentarii:

Felicitări pentru curajul tău de a recunoaște că ești gay! :* Știu cât de greu este să îţi recunoști orientarea sexuală!
Îmi place foarte mult ceea ce ai scris și sufletul tău blând!
Mult succes în tot ceea ce faci în continuare! :*
AmetistMarabouh :)

 

Trimiteți un comentariu

 
online counter